Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Світлодіоди

28.12.2020
На сьогоднішній день все більше автовласників стикаються з необхідністю поліпшити якість головного світла свого авто. Далеко не всі бажають знімати і розбирати фари для установки лінз, тому з кожним днем ​​все більшої популярності набувають світлодіодні лампи. Вони дозволяють досить швидко і легко встановити їх практично на будь-який автомобіль.   Одними з найпопулярніших є світлодіодні лампи Philips. Це всесвітньо відомий бренд, що випускає лампи високої якості. Їх відмінними рисами є надійність, хороше фокусування і великий ресурс (8-12 років).   У нашій країні немає прямої заборони на використання LED ламп на авто, а ось Південна Корея стала першою країною, яка сертифікувала світлодіодні лампи Philips для доріг загального користування.
15.01.2020
Габаритні вогні відіграють важливу роль у процесі експлуатації автомобіля. Від якості ламп ні мало ні багато залежить ваша безпека, оскільки вони дозволяють означити транспорт для інших водіїв, визначити приблизну відстань до нього у темний час і т.д. А якщо вже мова зайшла про якісні джерела освітлення в габарити, то не запропонувати автовласникам своїх претендентів із числа LED ламп було б як мінімум нелогічно. Зустрічайте світлодіодні лампи брендів Philips, Neolux та Narva, докладніше про кожен з яких ми розповімо нижче.   Компанія Philips вже давно зарекомендувала себе на світовому ринку і стала свого роду класикою в очах споживача, тому з габаритних вогнів її виробництва ми й почнемо.
18.12.2019
Сьогодні заміна штатних джерел освітлення на світлодіодні лампи стала модною тенденцією і таке рішення багато в чому є не просто виправданим, а й переважним. Однак тут є зворотна сторона медалі, яка проявляється тим, що після установки дешевих автоламп ви ризикуєте постійно сліпити водіїв на зустрічній смузі. Благо, що є вихід, який дозволить не жертвувати особистим комфортом і поважно ставитися до інших учасників дорожнього руху, про що, власне, далі й піде мова. Незважаючи на всі переваги LED ламп, процес експлуатації більшості варіантів, які пропонує сучасний ринок, супроводжується одним відчутним недоліком: формуванням неправильної світлотіньової межі.
11.12.2019
Сьогодні світлодіодні лампи набирають все більшу популярність та готові конкурувати з джерелами освітлення інших типів. Виробники постійно вдосконалюють свої LED лампи, приділяючи увагу і технічній складовій, і конструкційним особливостям, і навіть дизайнерським рішенням. Важлива роль у "житті" світлодіодів відведена системі охолодження, основна задача якої полягає в підтриманні оптимального теплового режиму, а отже, і у забезпеченні їх коректної роботи.   Які види систем охолодження існують?   Пасивне охолодження   Пристрій даної системи охолодження відрізняється простотою.
20.11.2019
1. Чи можливо заощадити, замінивши звичайні лампи на світлодіоди?   - Так, світлодіодні лампи мають тривалий експлуатаційний термін, що дозволяє зменшити витрати (не тільки фінансові, а й витрати часу) на часті заміни, які під час використання звичайних ламп доводиться здійснювати раз у 1-3 роки. Крім того, LED лампи відрізняються більш низьким енергоспоживанням.   2. Як здійснити заміну лампи розжарення на світлодіодний аналог? Наскільки складною є ця процедура?   - Світлодіоди є аналогами галогенних і звичайних автоламп, завдяки чому для їх заміни не потрібно ніяких модифікацій транспортного засобу.
10.09.2019
Сьогодні ви дізнаєтесь, представники яких брендів та які конкретно моделі LED ламп користуються найбільшим попитом серед водіїв, виходячи з об'єктивного критерію оцінки - відгуків автомобілістів (кількість відгуків зазначено на момент публікації статті).   1. Світлодіодна (LED) лампа rVolt RC02 H7 10000Lm   Кількість відгуків: 169. Лед лампа стане гідною альтернативою заводським джерелам світла. Вона встановлюється в головну оптику та ПТФ. Завдяки якісним матеріалам виготовлення дана світлодіодна лампа стійка до дії механічних та температурних факторів.
19.12.2018
Ми дуже часто чуємо це питання від клієнтів. А виникає воно тому, що багато хто боїться зіпсувати відбивач, встановивши в фару занадто потужне джерело світла. Частина правди в цьому є, так як при інтенсивному і постійному нагріванні будь-який матеріал починає псуватися, особливо покриття відбивача. Ми вирішили навести кілька фактів, які допоможуть внести ясність в це питання. Середня температура нагріву джерел світла після 5 хвилин роботи становить: 400-410℃  для галогенних ламп; 350-400℃  для ксенонових ламп потужністю 35 Вт / 450-490℃  для 50 ватних газорозрядних ламп; близько 100℃  для світлодіодних ламп.
12.12.2018
У деяких наших клієнтів після установки нових ламп виникає необхідність у регулюванні фар, так як порушується світлотіньова межа. Ми підготували для вас оглядовий матеріал на дану тему, який допоможе розібратися в причинах, чому фари потрібно регулювати. Ви також дізнаєтеся схему проведення калібрування світлотіньової межі. Дана стаття є оглядовою. Ми настійно рекомендуємо своїм клієнтам довірити регулювання фар професійному фахівцю.   Чому фари потребують регулювання?   Ми купуємо новий автомобіль з заводу, фари якого вже ідеально відрегульовані. Так чому ж світлотіньова межа порушується? Заміна перегорілої лампи — у всіх виробників розташування спіралі відрізняється від заводських джерел світла, тому і порушується межа світла і тіні.
05.12.2018
LED-лампи все більше витісняють галоген і ксенон з ринку. Така ситуація не є дивною, оскільки світлодіодні лампи багато в чому перевершують всі інші джерела світла. Наші клієнти дуже часто задаються питанням, а що ж краще вибрати: галоген або світлодіоди? Ми підготували для вас детальний матеріал, який допоможе знайти точну відповідь на це питання.   Порівнюємо основні характеристики ламп   Порівнювати LED-лампи і галоген ми будемо за основними параметрами, які якнайкраще характеризують обидва джерела світла.   Характеристики світлового потоку   В даному випадку за всіма параметрами виграють світлодіоди, так як вони забезпечують яскравий і потужний світловий потік, чітку світлотіньову межу.
26.10.2018
Світлодіоди в авто почали активно з'являтися на ринку кілька років тому і навколо них дуже швидко виросло безліч міфів. Поширенню цих міфів сприяють як недбайливі і некомпетентні продавці, так і «експерти», які не до кінця розуміють всі особливості роботи автомобіля і самих лед-ламп.   У цій статті ми зібрали для Вас 5 міфів, які найбільш часто доводиться спростовувати нашим менеджерам. Варто відразу обмовитися, що інформація узагальнена і для деяких моделей авто можуть бути винятки.   Міф №1. LED-лампи можуть розплавити відбивач   Відразу скажемо — Ні! Світлодіоди нагріваються, в середньому, до 50 ℃.
17.10.2018
Найчастіше питання від наших клієнтів, які вирішили замінити лампи в автомобілі, що краще — LED або ксенон? Ми спробували максимально чесно порівняти ці дві технології і сподіваємося, що стаття спростить Ваш вибір. У матеріалі розглядаються технічні особливості лед-ламп і ксенонових ламп, відмінності в установці, а також їх основні плюси і мінуси.   Розбираємося в технічних особливостях LED і ксенону   Для того, щоб визначитися з вибором давайте для початку розберемося в технічних особливостях світлодіодних і ксенонових ламп, а також порівняємо основні характеристики.
10.10.2018
Усе більше клієнтів звертається до нашого інтернет-магазину з питаннями щодо підбору і покупки світлодіодних ламп. Це не дивно, оскільки служать такі джерела світла у рази довше ксенону, а багато сучасних моделей ще і не поступаються їм за яскравістю. У цій статті ми підготували для Вас ТОП-5 найпопулярніших LED-ламп в автомобіль. Цей рейтинг допоможе визначитися з вибором та підібрати оптимальний для Вас варіант.   Перше місце. Світлодіодна (LED) лампа rVolt RC02 H7 10000Lm   Лідирує в даному рейтингу якісна та надійна світлодіодна лампа rVolt RC02 H7 10000Lm.
01.02.2018
Світлодіодні лампи бренду Philips користуються великим попитом серед українських автомобілістів. Цим лампам віддають перевагу ті споживачі, для яких в пріоритеті якість світла і довговічність його джерел. Серія Philips X-tremeUltinon LED для фар головного світла і ПТФ включає світлодіоди з цоколями H4, H7, а також H8 / H11 / H16 (комплект універсальних діодів). Лед лампи цієї серії можна використовувати як для рефлекторних фар, так і для лінзованної оптики. Завдяки вбудованим led-кристалам Luxeon забезпечується яскраве і максимально рівномірне освітлення дороги. У порівнянні зі звичайними автолампами, світлодіоди Філіпс Екстрім Ултінон світять на 200% яскравіше і, що також важливо, служать до 12 років!   Серія Philips Ultinon LED для рефлекторних фар заслуговує не меншої уваги.
01.03.2015
Освітлення на основі LED-елементів - новий виток в області розвитку автомобільної оптики. Їх можна використовувати в фарах головного світла і в протитуманних вогнях, в якості габаритних маяків або як оригінальний інструмент тюнінгу. Також світлодіоди застосовують для підсвітки номерних знаків та салону транспортного засобу. Багата колірна палітра LED-компонентів розширює діапазон застосування даних джерел світіння. Вони багатофункціональні і надійні.   Існує безліч переваг світлодіодів над застарілими лампами розжарювання: висока світловіддача і яскравість.

Сторінки:   1-15   16-29  


Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Світлодіоди (29)
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста