Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Надувні матраци для автомобіля

08.06.2023
Коли ви вирушаєте в дорожню подорож важливо мати деякі корисні речі в багажнику. Ці предмети допоможуть вам бути готовими до різних ситуацій на дорозі, підвищать вашу безпеку та комфорт. У даній статті ми розглянемо 10 корисних речей, які мають бути в багажнику вашого автомобіля.   Що має бути в багажнику автомобіля: ТОП-10 корисних речей 1. Компресор з манометром та LED ліхтарем Osram TYREinflate 450 (OTI450) Компресор від виробника Осрам дозволить швидко накачати шини, навіть якщо ви далеко за межами міста. Він має міцну конструкцію та не створює шуму під час роботи.
01.06.2023
Коли справа доходить до машини, більшість автолюбителів намагаються забезпечити комфортні поїздки в ній. І хоча багато аксесуарів і предметів не є обов'язковими, вони можуть зробити поїздки приємнішими. У цій статті ми розглянемо 10 корисних речей, які варто придбати та використовувати в салоні вашого автомобіля.   Що можна купити для машини: ТОП-10 корисних речей 1. Універсальний гель-очищувач салону Adam's Polishes All Purpose Interior Cleaning Gel Очищувач All Purpose Interior Cleaning Gel від бренду Адамс Полішес є чудовим засобом для підтримки чистоти в салоні машини.
16.07.2020
Тривала поїздка на дальні відстані може стати для водія справжнім пеклом. І це не той випадок, коли потрібно себе пересилювати. Тому, якщо втома і розконцентрація застали вас задовго до пункту призначення, а поблизу не передбачається придорожнього готелю або мотеля, оптимальним й раціональним рішенням стануть надувні автомобільні матраци Alzont, про п'ять переваг яких ви дізнаєтеся нижче. 1. Відпочинок "за вимогою" організму   Як тільки в дорозі почали проявлятися перші симптоми втоми, не варто випробовувати себе на міцність, оскільки біоритм - штука нестабільна, адже ще учора ви були здатні долати сотні кілометрів, не відчуваючи ніякого нездужання, а вже сьогодні хвилинна втрата зосередженості може привести до непоправних наслідків.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Надувні матраци для автомобіля (3)
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста