Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Гальмівні колодки

09.11.2023
Система гальм є однією з найважливіших частин автомобіля. Ключовими деталями цієї системи є гальмівні колодки, які зазнають зношування в процесі експлуатації. Розуміння того, коли настав час міняти гальмівні колодки, є важливим для забезпечення безпеки на дорозі. У цій статті ми розглянемо, яке допустиме зношування гальмівних колодок і які ознаки вказують на необхідність їх заміни.   Як працюють гальмівні колодки? Гальмівні колодки при натисканні на педаль притискаються до дисків та створюють тертя. Завдяки цьому автомобіль сповільнює свій рух та поступово зупиняється.
06.11.2023
Гальмівні колодки – одна з найважливіших деталей в автомобілі, від яких залежить безпека руху. Регулярна заміна даних запчастин не лише забезпечує надійну роботу гальмівної системи. Питання, як часто міняти гальмівні колодки, хвилює багатьох автовласників. У цій статті ми розповімо, які фактори впливають на термін служби деталей і коли слід проводити заміну.   Як працюють гальмівні колодки? Перед тим, як обговорити періодичність заміни гальмівних колодок, важливо розуміти, як вони функціонують. Ці деталі гальмівної системи при натисканні педалі притискаються до дисків або барабанів, створюючи тертя та уповільнюючи рух машини.
23.02.2022
Гальмівні колодки – це важливі елементи гальмівної системи, які взаємодіють з поверхнею гальмівного диска та дозволяють автомобілю спочатку знизити свою швидкість, а потім – повністю зупинитися.   З проблемою, коли пищать колодки, зіштовхується багато автовласників. У даному випадку одним із правильних рішень стане звернення до сервісного центру, де фахівці проведуть діагностику авто та вживуть необхідних заходів. Але чи можна самостійно визначити джерело сторонніх звуків та ефективно усунути його? З цим ми і постараємося розібратися у даній статті. Чому виникає скрегіт гальмівних колодок? Виділимо декілька основних факторів, через які з'являється скрип гальмівних колодок: Низька якість матеріалів виготовлення Будь-яка фрикційна накладка є полімерною композицією з великої кількості елементів.
26.06.2020
Ні для кого не секрет, що ефективні гальма - запорука безпечної їзди на автомобілі, де велику роль відіграють якісні гальмівні колодки, завдяки яким гальмівний шлях авто буде мінімальним. Постійно зростаючий попит на гальмівні колодки став причиною великої кількості брендів, що випускають їх. Ми виділили ТОП-5 кращих виробників гальмівних колодок.   Наш рейтинг виглядає так: 1 місце - Zimmermann Колодки даного бренду можна охарактеризувати так - відмінна німецька якість. Їх асортимент налічує більше 1000 позицій практично для будь-якого автомобіля. Ці колодки одні з найбільш надійних і зносостійких.

Дивіться також
Автозапчастини
Гальмівні колодки (4)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста