Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Кульова опора

11.04.2024
Кульова опора – це один із важливих елементів підвіски автомобіля, який забезпечує його керованість та стійкість на дорозі. Однак, якщо при їзді виникає дивний стукіт, особливо на поворотах або при русі нерівною дорогою, це може бути ознакою проблеми з кульовою опорою. В цій статті ми розповімо, як стукає кульова опора під час їзди і що є причиною неприємного звуку.   Як стукає кульова опора? Кульова опора складається з декількох елементів, включаючи шарнір та підшипник. Коли деталь зношується або ушкоджується, виникає зазор між шарніром та підшипником.
17.11.2023
Кульова опора є важливою частиною підвіски. Дана деталь відповідає за забезпечення плавного руху колеса та передачу моментів, що управляють. У міру того, як автомобіль стикається з нерівностями дороги, кульова опора піддається інтенсивним навантаженням, що з часом може призвести до її зносу та несправності. У цій статті ми розглянемо, як перевірити кульову опору та виявити ознаки її несправності.   Як перевірити кульову опору без підйомника? Існують певні ознаки несправності кульової опори, які вказують на необхідність заміни запчастини:   Ознака №1.
11.08.2020
Кульова опора - це конструктивний елемент ходової частини автомобіля, який забезпечує стабільне горизонтальне положення колеса та вільний поворот маточини при зміщенні коліс по вертикалі. З одного боку кульова опора кріпиться до важеля автомобільної підвіски, а з іншого - до маточини. Вихід з ладу кульової може стати причиною аварійної ситуації на дорозі, під час якої колесо найчастіше вивертає назовні.   Є ряд ознак несправності кульової опори, що дозволяють констатувати, що час зробити ТО автомобільної підвіски і за необхідністю замінити дану деталь. До таких ознак можна віднести: Характерний стук у передній частині авто.

Дивіться також
Автозапчастини
Кульова опора (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста