Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Найчастіші запитання про світлодіодні лампи для авто

20.11.2019
1. Чи можливо заощадити, замінивши звичайні лампи на світлодіоди?
 
- Так, світлодіодні лампи мають тривалий експлуатаційний термін, що дозволяє зменшити витрати (не тільки фінансові, а й витрати часу) на часті заміни, які під час використання звичайних ламп доводиться здійснювати раз у 1-3 роки. Крім того, LED лампи відрізняються більш низьким енергоспоживанням.
 
2. Як здійснити заміну лампи розжарення на світлодіодний аналог? Наскільки складною є ця процедура?
 
- Світлодіоди є аналогами галогенних і звичайних автоламп, завдяки чому для їх заміни не потрібно ніяких модифікацій транспортного засобу. Необхідно виконувати інструкції, зазначені виробником, а також перед покупкою переконатися, що у фарі достатньо місця.
 
3. Чому під час установки світлодіодних ламп слід пам'ятати про полюси?
 
- У випадку з лампами розжарення не має значення напрямок струму, що споживається, оскільки до них не застосовуються поняття "позитивно заряджений" і "негативно заряджений" полюс. Звичайні лампи працюють незалежно від того, як вони встановлені у патрон. Для світлодіодних автоламп напрямок струму значення має. Світлодіоди так само, як і звичайні батарейки, вимагають дотримання полярності, інакше вони працювати не будуть.

 
4. Як змінюється геометрія світлового променю у порівнянні зі звичайними параметрами ламп H4 / H8 / H11?
 
- LED лампи розробляються відповідно до параметрів ламп розжарення / галогенних ламп з урахуванням вимог сертифікованих стандартів. Геометрія променю головного освітлення повністю співпадає з характеристиками автоламп, для яких створювались світлодіодні аналоги.
 
5. Як розраховується термін служби світлодіодних ламп?
 
- Ключовим елементом LED ламп є друкована плата, яка сильно нагрівається, та якщо її не охолоджувати, експлуатаційні характеристики джерела світла будуть погіршуватись. Тому всі провідні компанії розраховують термін служби своїх світлодіодних автоламп, виходячи з характеристик друкованої плати.
 
6. Чому відбуваються збої у роботі світлодіодів?
 
- Конструкція світлодіодної лампи грає важливу роль у підтриманні оптимальної продуктивності під час роботи протягом усього терміну служби. Також варто звернути увагу на систему охолодження (кулер і / або радіатор). Крім того, необхідно стежити за розташуванням автолампи у фарі: під час їзди вона не повинна зміщуватись.
 
7. Що робити, якщо після монтажу LED ламп бортовий комп'ютер повідомляє про помилку / часте миготіння, як у разі їх несправності або пошкодження?
 
- Оповіщення про помилку пояснюється тим, що світлодіодні лампи мають менше енергоспоживання, аніж звичайні джерела освітлення, тому бортова система не "бачить" їх. У разі повідомлення щодо частого миготіння, рекомендується використовувати обманку (CANbus).
 
8. Як бути, якщо після установки LED ламп з CANbus-адаптерами оповіщення про помилку або миготіння не припиняються?
 
- Якщо ж після правильної інсталяції світлодіоду та адаптеру CANbus вищеназвані проблеми залишилися, слід спробувати програмно відключити перевірку цілісності ламп. Якщо не допомогло і це, варто повернутися до оригінальних автоламп.
 
9. Чому адаптер CANbus не є інтегрованим компонентом світлодіодних ламп?
 
- Як правило, встановлювати CANbus не потрібно;
 
- У разі необхідності краще застосовувати адаптер у якості зовнішнього елементу, в іншому випадку автолампа буде занадто великою і дорогою.
 
10. Чому у країнах Європейського Союзу досі заборонено використовувати світлодіоди на дорогах загального користування?
 
- Єдина причина: законодавство країн ЄС поки не встигло легалізувати використання LED ламп на дорогах загального користування.

Швидко підібрати якісні автолампи можна клікнувши за цим посиланням:



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Зберігання їжі та води
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста