Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Гальмівні диски

13.11.2023
Гальмівні диски є ключовою частиною гальмівної системи автомобіля, забезпечуючи безпеку та ефективність гальмування. З часом вони піддаються зносу та вимагають обслуговування. Одним із методів ремонту гальмівних дисків є процедура, відома як проточка. Але чи варто проточувати свої гальмівні диски?   Що таке проточування гальмівних дисків? Проточка гальмівних дисків – це процес обробки верхнього шару гальмівного диска з метою видалення зношування та відновлення плоскої поверхні. Процедура може бути виконана на спеціальному верстаті, який видаляє тонкий шар металу з поверхні диска.
06.11.2023
Гальмівні диски – це одна з найважливіших частин автомобільної гальмівної системи, яка забезпечує безпечне уповільнення та зупинку автомобіля. Як і будь-яка інша деталь, гальмівні диски схильні до зносу з часом. Знання мінімальної допустимої товщини гальмівного диска є важливим для підтримки безпеки на дорозі. У цій статті ми розглянемо, яке допустиме зношування гальмівних дисків і як визначити мінімальну товщину.   Чому важливо вчасно визначити знос гальмівних дисків? Зношені гальмівні диски призводять до погіршення продуктивності та збільшення гальмівного шляху.
01.07.2020
Переоцінити значимість гальмівних дисків у транспортному засобі достатньо складно, оскільки вони представляють собою ключовий елемент гальмівної системи та відповідають за безпеку на дорозі. Однак, будучи витратним матеріалом, вони вимагають своєчасної та регулярної заміни, щоб ні сам водій, ні його пасажири, ні інші учасники руху не стали жертвою халатного відношення до обслуговування авто.   Інтервали заміни дисків не регламентуються, оскільки експлуатаційний термін даних запчастин залежить від ряду факторів: якість матеріалу, інтенсивність використання, стиль їзди і т.д.

Дивіться також
Автозапчастини
Гальмівні диски (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста