Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Термостат

14.02.2024
Термостат – це один із важливих компонентів у системі охолодження двигуна. Незважаючи на свою невелику розмірність, він має ключову роль у підтримці оптимальної температури роботи силового агрегату. У статті ми розглянемо принцип роботи термостата.   Ціль термостата Головна мета термостата в автомобільній системі охолодження – забезпечити швидке досягнення оптимальної температури роботи двигуна та підтримувати її протягом усього часу експлуатації.   Принцип роботи термостата в автомобілі Термостат є механічним пристроєм, зазвичай розташоване у верхній частині двигуна, в безпосередній близькості до системи охолодження.
05.12.2023
Термостат входить до системи охолодження. Однак мало хто замислюється про те, за якої температури відкривається термостат і як це впливає на роботу двигуна. У даній статті ми розберемося з цим питанням.   Температура відкриття термостата Температура визначається конструкцією пристрою та може різнитися залежно від типу двигуна. У загальному випадку термостат починає відкриватися за температури близько 82-95 градусів за Цельсієм.   За якої температури відкривається термостат на дизелі? Температура для дизельних двигунів може змінюватися від 88 до 103 градусів.
11.07.2022
У процесі експлуатації автомобільний двигун неминуче нагрівається. Як відомо, перегрів агрегату загрожує різноманітними неприємними наслідками, аж до заклинювання. В свою чергу, холодний мотор споживає велику кількість палива. Підтримати оптимальний тепловий режим дозволяє термостат. Кожному автовласнику варто знати, як перевірити роботу термостата. Але перш ніж розібратися з цим питанням, слід зрозуміти принцип роботи та конструкцію даної запчастини.     Особливості термостату та принцип його роботи   Термостат є невеликою деталлю у механізмі ДВЗ, що відповідає за роботу системи охолодження.

Дивіться також
Автозапчастини
Термостат (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста