Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Автосигналізації

23.04.2020
Кожен автовласник хоче захистити свій транспортний засіб від насильницького викрадення та інших незаконних посягань. Установка сигналізації є одним із найбільш ефективних і поширених способів захистити автомобіль від зловмисників, тому сьогодні до вашої уваги ми представимо складений нами рейтинг на дану тему. Тут ви знайдете ряд охоронних систем, які цілком заслужено стали хітом серед автомобілістів.   1. Автосигналізація Convoy MP-70 LCD   Функціонал цієї сигналізації пропонує користувачу широкий набір можливостей, починаючи світловим та звуковим сповіщенням про спрацювання системи і закінчуючи управлінням ЦЗ при увімкненні / відключенні запалювання.
06.12.2017
Установка сигналізації на автомобіль - це те, чому потрібно приділити увагу в першу чергу після покупки автомобіля. Серед безлічі типів сигналізацій і функцій, які вони мають, часом важко розібратися і вибрати найоптимальніший варіант в конкретній ціновій категорії, що повністю задовольняє Вашим вимогам і забезпечує необхідну безпеку. Серед бюджетних моделей часом зустрічаються такі сигналізації, які мають безліч непотрібних функцій, а їх якість залишає бажати кращого.   У зв'язку з цим ми вирішили висунути свій список ТОП-3 сигналізацій в бюджетному ціновому сегменті, які мають необхідний функціонал і забезпечать Ваше авто надійним захистом.
19.09.2014
Після покупки транспортного засобу найважливіше завдання - встановити гідну протиугінну систему. Тільки комплексний підхід вирішить це завдання. Дешева сигналізація не вбереже авто від досвідчених викрадачів. Даний електронний пристрій сповістить власника світловими і звуковими маячками, що хтось несанкціоновано проник в його транспортний засіб, але затримати зловмисника система не зможе. Не дозволять викрасти авто іммобілайзери - пристрої блокують запуск і подальшу роботу двигуна або коробку передач. Дорогі авто оснащуються даними компонентами при виробництві. Перш, ніж вибрати сигналізацію для автомобіля потрібно знати, що всі її функції умовно поділяють на охоронні та сервісні.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Автосигналізації (3)
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста