Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Втулка (подушка) стабілізатора

19.03.2024
Втулки стабілізатора є важливою частиною підвіски автомобіля, забезпечуючи стійкість та плавність руху. Однак, як і будь-які інші деталі автомобіля, вони схильні до зносу і несправностей. У цій статті ми розглянемо основні ознаки несправності втулок стабілізатора та способи їхньої перевірки.   Втулки стабілізатора: ознаки несправності Одна з найбільш очевидних ознак – поява скрипів чи шумів при проїзді через нерівності чи на поворотах. Це може вказувати на зношування або втрату мастила у втулках. Якщо автомобіль починає вести себе нестабільно чи непередбачувано на поворотах, це може бути ознакою проблем із втулками стабілізатора.
15.11.2023
Автовласники іноді стикаються з неприємним явищем – стукіт у передній частині машини під час руху. Цей звук може бути викликаний різними причинами, і однією з найпоширеніших є зношування або поломка втулок стабілізатора. У цій статті ми розповімо, що таке стабілізатор, як він працює, і як стукають втулки стабілізатора.   Що таке стабілізатор? Стабілізатор – це частина підвіски автомобіля, призначена зниження нахилу кузова при поворотах. Він з'єднує передні або задні колеса і запобігає надмірному способу машини під час руху при поворотах.
11.08.2020
Втулка стабілізатора є одним з пружних, еластичних елементів ходової частини автомобіля, завдяки якому стабілізатор поперечної стійкості (СПС) кріпиться до кузову авто. Зазвичай, втулки виготовляють методом лиття, а у якості матеріалу використовують гуму або поліуретан. Завдяки пружності та міцності даних подушок стабілізатора під час їзди та переміщення колеса у вертикальній площині відсутні сторонні шуми, такі як стуки, скрипи і т.д. Застосування втулок з еластичних матеріалів обумовлено тим, що відстань від точок, де втулки кріпляться до кузову авто, до краю балки стабілізатора під час руху по нерівностях або повороті транспортного засобу постійно змінюється, тому в подібних умовах використання жорсткого кріплення неможливе.

Дивіться також
Автозапчастини
Втулка (подушка) стабілізатора (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста