Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Комплект зчеплення

26.03.2024
Водії автомобілів іноді стикаються з проблемою вібрації на педалі зчеплення як при її відпусканні, так і при натисканні. Це може викликати дискомфорт та відчуття нестабільності в процесі керування автомобілем. В даній статті ми розповімо, чому це відбувається та що може бути причиною.   Вібрація педалі зчеплення під час відпускання: причини Однією з найпоширеніших причин вібрації педалі зчеплення при відпусканні є знос або деформація зчеплення. Ще однією можливою причиною є нерівномірне зношування диска зчеплення. Це може статися через неправильне використання зчеплення, наприклад, при частому використанні техніки "пекучого старту" або тривалому утриманні ноги на педалі під час руху.
28.11.2023
Зчеплення забезпечує передачу потужності від силового агрегату до трансмісії, а звідти – до колес. Знати принцип зчеплення важливо для того, щоб розуміти, як машина переходить від стану спокою до руху. У цій статті ми розповімо, як працює зчеплення.   Пристрій зчеплення Основним компонентом зчеплення є маховик. Він призначений для згладжування коливань, створюваних двигуном. Між маховиком та діафрагмальним пресом розташований диск зчеплення.   Діафрагмовий прес є диском, який притискає диск зчеплення до маховика. При включеній передачі діафрагмовий прес утримує диск зчеплення і, таким чином, пов'язує момент двигуна, що обертає, з трансмісією.
10.11.2023
Зчеплення є однією з ключових систем в автомобілі, що забезпечує плавне перемикання передач та комфортне водіння. Однак, як і будь-яка деталь, запчастина з часом піддається зносу та потребує заміни. У цій статті ми розглянемо, як зрозуміти, що зчеплення настав час міняти.   Як зрозуміти, що потрібна заміна зчеплення? Існують деякі ознаки зношення зчеплення, на які необхідно звертати увагу: збільшення ходу педалі зчеплення; плавні чи різкі поштовхи при старті; незвичайні звуки, такі як скрегіт або скрип. Ці симптоми можуть свідчити, що необхідно в короткий термін замінити зчеплення.
28.09.2023
Авто для багатьох з нас стало невід'ємною частиною повсякденного життя. Ми звикли до комфорту та плавності руху, які надає нам сучасний автопарк. Однак іноді ми стикаємося з неприємною проблемою – погано включаються передачі. Це може відбуватися як на гарячу, так і холодну. У цій статті ми розповімо, чому туго включаються передачі та як можна усунути цю несправність.   Погано включаються передачі на гарячу: причини Коли двигун вже розігрітий і автомобіль перебуває в русі погане перемикання передач є найбільш відчутним. Причини таких проблем можуть бути такими: Зношення зчеплення.
20.04.2021
Зчеплення є одним з найважливіших вузлів в автомобілі. Завдяки йому відбувається передача моменту від маховика двигуна на первинний вал коробки передач під час початку руху і при перемиканні передач. Пробуксовка зчеплення - це досить поширена несправність. Вона істотно погіршує зручність і комфорт експлуатації транспортним засобом, а в найсерйозніших випадках користуватися автомобілем стає і зовсім неможливо. До первинних ознак несправності зчеплення можна віднести: відчутне зниження динаміки автомобіля, зчеплення то буксує, то ні, зчеплення не вижимається або вижимається занадто легко, буксує зчеплення на" гарячу ", а на" холодну "все в порядку, зчеплення буксує на високих оборотах.

Дивіться також
Автозапчастини
Комплект зчеплення (5)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста