Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Генератор

12.02.2024
Автомобільний генератор є компонентом електричної системи, що забезпечує постійне живлення для роботи всіх систем та заряджання акумулятора. Ця запчастина може вийти з ладу з різних причин, що призводить до серйозних проблем у функціонуванні транспортного засобу.   Чому ламається генератор в машині: основні причини Причина №1. Зношування компонентів деталі Однією з основних причин виходу генератора з ладу є природне зношування його компонентів. Підшипники, щітки, ротори та статори, схильні до зносу через постійне тертя та теплові навантаження.
08.11.2023
Генератор – важлива частина системи живлення автомобіля, що відповідає за зарядку акумуляторної батареї. Однак іноді водії стикаються із ситуацією, коли генератор перестає заряджати акумулятор. У цій статті ми розглянемо основні причини, через які генератор не дає зарядку на АКБ, і які кроки можна зробити для вирішення цієї проблеми.   Чому генератор не дає заряду? 1. Однією з найпоширеніших причин недостатньої зарядки акумулятора є поломка самої запчастини. Це може бути пов'язане зі зношуванням або пошкодженням ротора, статора або інших компонентів генератора.
10.07.2023
Автомобільний генератор є важливою частиною електричної системи транспорту, який перетворює механічну енергію, створену двигуном автомобіля, в електричну. У цій статті ми розглянемо, як влаштований автомобільний генератор, які бувають несправності генератора автомобіля та їхні причини.   З чого складається і як працює генератор в автомобілі Генератор складається з алюмінієвого корпусу, всередині якого розташовані статорна котушка і ротор на підшипниках. Ротор приводиться в рух приводним ременем від колінчастого вала двигуна. Статорна котушка генерує змінний струм, який потім перетворюється на постійний струм за допомогою потужного діодного випрямляча.

Дивіться також
Автозапчастини
Генератор (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста