Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Котушка запалювання

17.01.2024
Немає іскри з котушки запалювання – це поширена проблема, з якою стикаються власники автомобілів. Іскра необхідна для правильного запалювання паливно-повітряної суміші в циліндрі двигуна, і її відсутність може призвести до труднощів у запуску або навіть повній відмові двигуна. у цій статті ми розглянемо основні причини цієї проблеми та можливі способи її вирішення.   Немає іскри: причини Причина №1. Пошкоджені чи зношені свічки запалювання Однією з найпоширеніших причин відсутності іскри є стан свічок запалювання. Якщо деталі зношені або покриті вуглецем, вони можуть забезпечувати достатньої іскри.
08.01.2024
Котушка запалювання – це ключовий елемент системи запалювання внутрішнього згоряння, який грає вирішальну роль передачі високовольтного електричного імпульсу свічкам запалювання двигуна. Коли йдеться про котушки запалювання, дві літери, "Б" та "К", можуть викликати непорозуміння у власників автомобілів та любителів автомобільних технологій. У цій статті ми розповімо, що означають букви Б і К на котушці запалювання.   Літера "Б" – вторинна обмотка Перша загадка – літера "Б". У контексті котушки запалювання вона означає вторинну обмотку.
08.08.2022
Котушка запалювання – це важливий елемент системи запалювання авто, який відповідає за утворення високовольтного імпульсу з низьковольтної напруги бортової мережі. Також ця запчастина забезпечує ефективне займання паливно-повітряної суміші. Тому її справна робота є вкрай важливою для нормального функціонування транспортного засобу.   Даний модуль застосовують у всіх системах запалювання – контактних, безконтактних та електронних. Причини виходу з ладу котушки є типовими (зазвичай це обрив проводів або пошкодження ізоляції). У цій статті ми розповімо, як перевірити котушку запалювання без тестера та з ним, розглянемо основні ознаки несправностей.

Дивіться також
Автозапчастини
Котушка запалювання (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста