Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Чохол на авто

04.04.2024
Літні дні сонячні та яскраві, але для вашого автомобіля це можуть бути важкі випробування. Довге перебування під прямим сонячним промінням може негативно позначитися на кузові, інтер'єрі і навіть механічних частинах транспортного засобу. Однак є прості способи захистити машину від впливу сонячного світла. В даній статті ми розповімо, чим накрити машину від сонця.   Чим захистити машину від сонця? Захистити транспортний засіб від ультрафіолету допоможе чохол на машину від сонця. Даний виріб є простим і ефективним рішенням для захисту транспортного засобу від сонячного випромінювання в спекотні дні.
10.10.2023
Тент на авто – це необхідний аксесуар для кожного водія. Він забезпечує надійний захист машини від негативних зовнішніх факторів, механічних пошкоджень та погодних умов взимку та влітку. У цій статті ми розглянемо ТОП-5 найкращих тентів для позашляховика та правила догляду за ними.   ТОП-5 найкращих тентів для позашляховика 1 місце. Тенти для позашляховика Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer Серія тентів на машину Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer від компанії Алзонт надійно захистить вашу машину від пилу, дощу, граду, снігу, криги, перегріву кузова, пташиного посліду, соку дерев та інших забруднень.
09.10.2023
Тент на авто – це простий та доступний спосіб забезпечити захист своєї машині від різних погодних умов, негативних зовнішніх факторів та механічних впливів. Використання цього аксесуара дуже зручне і має велику кількість переваг. Ми склали рейтинг найкращих тентів для універсала, які зможуть стати вашими незамінними помічниками.   ТОП-3 найкращих тентів для універсала 1 місце. Тенти для універсала Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer Перше місце в нашому ТОПі займає преміум-серія тентів Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer від виробника Алзонт.
06.10.2023
Питання вибору автомобільного тенту є важливим для всіх водіїв, які хочуть зберегти свою машину у відмінному стані. Тент на авто хетчбек забезпечує надійний захист від погодних умов, пилу, сонячних променів та інших негативних факторів. У цій статті ми розглянемо найкращі чохли для хетчбеків.   ТОП-5 чохлів для хетчбека 1 місце. Тенти для хетчбека Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer Наш рейтинг очолюють чохли для автомобіля Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer від компанії "Алзонт". Ці тенти забезпечують надійний захист кузова від негативних зовнішніх впливів будь-якої пори року.
06.10.2023
Як вибрати тент для седана? Напевно, це одне із найважливіших питань для автолюбителів, які хочуть зберегти свою машину в ідеальному стані. Тент на авто забезпечує відмінний захист від погодних умов, пилу, сонячних променів та інших негативних факторів. У цій статті ми розглянемо п'ять кращих тентів для седанів, які допоможуть вам зробити правильний вибір.   ТОП-5 автомобільних тентів для седана 1 місце. Тенти для седана Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer Перше місце в нашому рейтингу заслужено займають тенти для автомобілів Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer від компанії-виробника Алзонт.
05.10.2023
Щозими автовласники стикаються з необхідністю захистити свою машину від суворих погодних умов. Один із найкращих способів забезпечити надійний захист – використовувати тент на авто зимовий. У даній статті ми представимо вам найсвіжіший рейтинг найкращих зимових тентів для автомобіля.   Кращий зимовий чохол на машину в кузові "седан" Якщо ваш автомобіль виконаний в кузові "седан", рекомендуємо звернути увагу на високоякісні тенти серії Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer від виробника Алзонт. Дані вироби гарантують надійний та довговічний захист вашого транспортного засобу навіть у зимовий період.
19.09.2023
Щоб зберегти автомобіль у відмінному стані та подовжити його термін служби, важливо приділяти належну увагу догляду та захисту. Одним з ефективних способів захисту машини від несприятливих факторів навколишнього середовища є використання тент-чохла. У цій статті ми розглянемо причини, чому варто вибрати тент-чохол для авто від виробника Alzont.   Причина №1. Ефективний захист від погодних умов Погода може бути примхливою, внаслідок чого транспортні засоби піддаються впливу дощу, сонця, снігу, граду та навіть пилу. Тент-чохол Alzont надає надійний захист від усіх цих факторів.
18.09.2023
На сучасному ринку автотоварів багато водіїв стикаються з питанням, як ефективно захистити свій автомобіль від негоди, УФ-променів та інших небажаних впливів. Один з найефективніших та найпопулярніших способів – це використання тентів-чохлів для авто.    У статті ми розглянемо дві серії тентів від виробника Алзонт: Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer та Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer, їхні особливості, переваги та головні відмінності.   Особливості та переваги Alzont Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer Алзонт Кар Кавер Стандарт В1 Бризебл 1-лейєр є бюджетним варіантом.
29.03.2023
Тент для авто – це спеціальний чохол, який дозволяє захистити автомобіль від несприятливих погодних умов, а також від пилу, бруду та інших зовнішніх факторів. Виріб може бути виготовлений з різних матеріалів, включаючи нейлон, поліестер та інші. У цій статті ми розглянемо переваги та недоліки тенту для авто.   Переваги тенту для авто   Захист від погодних умов Один із головних плюсів тенту на авто – це захист від погодних умов. Коли автомобіль перебуває під тентом, він піддається впливу прямих сонячних променів, дощу, снігу.
24.06.2020
Погода незалежно від пори року несе цілу низку випробувань для автомобіля. Серед неприємностей, які підготував літній сезон, однією з найбільш небезпечних є град. Сьогодні обговоримо розповсюджені способи захисту екстер'єру машини, а зокрема автомобільні тенти, від таких ударів матінки-природи і розглянемо, які з них будуть більш дієвими.   1. Тенти з піною   Чохли даного типу служать достатньо надійним захистом від механічних пошкоджень, проте побічним ефектом стане неминуче намокання транспортного засобу. До того ж ці автотенти досить важкі та вимагають регулярного догляду, оскільки після використання їх необхідно ретельно висушувати.
19.06.2019
Тенти від польського виробника Kegel досить популярні серед автовласників. Для цього є цілий ряд причин, основні з яких ми виділили та описали в нашій статті "5 причин купити тент для авто KEGEL". Однією з переваг даного виробника перед аналогами є великий асортимент чохлів не тільки за розмірами, але й по їх різновидам. У бренду Kegel є 4 основні лінійки тентів для автомобіля: Basic Garage Mobile Garage Silver Garage Perfect Garage Тенти серії Basic Garage, на відміну від інших, виготовлені з 2-х видів матеріалу. Верхня частина, яка накриває капот, дах та багажник, виготовлена з багатошарового, паропропускного й практично непромокаючого матеріалу, а бічні частини - з важкопромокаючого матеріалу.
12.06.2019
Чохли від польської компанії Kegel знайшли довіру у великої кількості автомобілістів. У данній статті ми розповімо про 5 вагомих причин, у зв’язку з якими варто звернути особливу увагу на ці товари.   Причина 1: якість матеріалу Автотенти Kegel - це високоякісні вироби, внутрішня сторона яких відрізняється "делікатністю" по відношенню до покриття автомобілю та не залишає на ньому подряпин. Також матеріал має "дихаючі" властивості. Запобігає виникненню точкової корозії, вицвітанню, потьмянінню ЛФП та хромованих деталей.   Причина 2: всесезонність Дані чохли служать для надійного захисту елементів авто від впливу навколишнього середовища у будь-яку погоду та у будь-яку пору року.
16.01.2019
У зимовий період у автовласників, в розпорядженні яких немає гаража, виникає ряд проблем, які потребують ефективного вирішення. Якщо ваш транспортний засіб постійно знаходиться на вулиці, то вкрай бажано обзавестися автомобільним тентом.   По-перше, даний виріб відрізняється термостійкістю. По-друге, чохол допоможе захистити автомобіль від обмерзання, тому вам не знадобиться витрачати час на зіскоблювання криги, адже для очищення тенту від снігу та інших частинок досить просто його струсити. Крім того, крижана кірка може пошкодити лакофарбове покриття, що в подальшому призведе до появи іржі.
25.07.2018
Тент для авто - ефективний спосіб захистити Ваш улюблений автомобіль від негоди і інших неприємностей, які їй готує стоянка на вулиці. Як вибрати тент ми вже описували, тому в даній статті зупинимося на порівнянні двох найбільш популярних торгових марок: Alzont і Vitol і визначимося який тент для авто краще. Особливості тентів Alzont   Тенти Алзонт стали популярними серед автовласників. Для виготовлення чохлів виробник використовує лише якісні матеріали, що забезпечують надійний захист машини. У продажу є автомобільні тенти двох серій: Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer (бюджетний варіант) та Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer (преміум-клас).
26.06.2018
Любите літо? Чудова пора року — можна відпочити на природі з друзями або поїхати на море всією сім'єю. Під час чергової вилазки важливо не забути про захист від спеки свого вірного засобу пересування. Для нього високі температури так само небезпечні, як і для людини або тварини. Авто може не тільки вийти з ладу, а й нашкодити Вам або рідним.     Термометр повідомляє, що Ви не в Європі, а десь посеред спекотної пустелі в Африці? В такому випадку не варто забувати про деякі моменти: Небезпека для тварин, людей Важливо пам'ятати, що повітря в салоні автомобіля розжарюється буквально за кілька хвилин, тому залишена там дитина або тварина отримають сильний тепловий удар.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Чохол на авто (15)
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста