Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Камери переднього і заднього виду

22.11.2023
Камери заднього виду для авто стали важливими девайсами, які допомагають водіям підвищити безпеку на дорозі. Вони значно спрощують процес маневрування, зменшують ризик дорожніх пригод та збільшують загальний захист учасників руху. Ми склали рейтинг камер заднього виду, які зроблять ваші поїздки комфортними та безпечними.   ТОП-5 кращих брендів камер заднього виду 1 місце. Камери заднього виду Prime-X Рейтинг камер заднього виду для автомобіля очолює компанія-виробник Прайм-Ікс. Цей бренд зараз став популярним серед автовласників.   Задні камери на авто Prime-X оснащені високочутливим детектором.
26.04.2023
Камера заднього виду є важливим елементом безпеки, який полегшує паркування та маневрування автомобіля у важких умовах. Правильне підключення камери заднього виду є вкрай важливим для її коректної роботи та зручності використання. У цій статті ми розглянемо розпіновку дротів камери заднього виду, а також процес її підключення.   Розпіновка кольору дротів камери заднього виду   Схема підключення камери заднього виду може відрізнятися в залежності від виробника та моделі девайсу, тому необхідно заздалегідь ознайомитись з інструкцією.   Але все ж таки існують і загальні правила, які допоможуть правильно розпінувати камеру заднього ходу.
07.11.2022
Камера заднього виду є важливим елементом системи паркування автомобіля. Її задача – передавати у вигляді зображення все, що відбувається позаду машини. Завдяки встановленню даного девайсу ви зможете побачити перешкоди під час паркування та уникнути зіткнення з ними. Додатково покращиться видимість у темний час доби. Іноді водії помічають, що камера заднього виду для авто припиняє нормально працювати. Наприклад, магнітола її не бачить. У цій статті ми якраз і розповімо, через що виникає така проблема.   Чому магнітола не бачить камеру заднього виду? Якщо магнітола перестала бачити камеру заднього виду, причин може бути декілька.
12.10.2022
Кожен автомобіліст рано чи пізно замислюється про те, чи варто встановлювати камеру заднього ходу. Адже її підключення потребує спеціальних знань. Маючи стандартний набір інструментів та початкові навички роботи з ними, за допомогою нашої статті ви легко розберетеся в підключенні задньої камери.   У цій статті ми детально розповімо як самостійно інсталювати камеру заднього виду і як правильно підключити її до головного пристрою.     Камера заднього виду: підключення   Будь-яка камера повністю розкриває свій потенціал тільки в тому випадку, якщо вона буде розміщена у найбільш вигідному місці.
11.06.2021
Камера заднього виду значно полегшує парковку транспортного засобу. На сьогоднішній день це найефективніший пристрій, який зробить безпечним руху авто заднім ходом. При виборі камери заднього виду потрібно врахувати важливий показник - передачу зображення. Найбільш поширені формати відеосигналу: PAL, NTSC і AHD. У цій статті ми розповімо, камеру якого формату краще вибрати.   Особливості системи PAL: Найпоширеніший формат, завдяки простій синхронізації даних. Чітка передача кольору (без жодних неточностей) робить зображення з камери наближеним до натурального.
18.05.2015
Візуалізувати картину того, що відбувається поблизу заднього бампера дозволяють сучасні паркувальні камери. Ці пристрої дозволяють водієві контролювати відстань між авто і перешкодами під час паркування, спрощують рух заднім ходом, підвищують безпеку не тільки власника авто, а й пішоходів. Отримані дані з камери транслюються на рідкокристалічні монітори, вбудовані в передню консоль або у внутрішнє дзеркало.   Пристосування фіксування відео різняться за методом установки, способу підключення до електроніки авто, по функціоналу і апаратній модифікації.   Всі камери заднього виду поділяються на: універсальні (їх установка можлива на будь-яке авто); штатні (призначені для транспортного засобу конкретної марки).

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Камери переднього і заднього виду (6)
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста