Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Реагент (сечовина) AdBlue

27.01.2024
Сечовина в авто використовується в сучасних дизельних двигунах для скорочення викидів оксидів азоту (NOx) в атмосферу. Цей реагент відіграє ключову роль у скороченні шкідливих викидів та дотриманні екологічних стандартів. Однак при виборі AdBlue водіям і власникам транспортних засобів часто доводиться стикатися з питанням: який реагент вибрати? У цій статті ми надамо рейтинг кращих продуктів з нашого каталогу.   Реагент AdBlue: який кращий? ТОП-5 розчинів сечовини для дизеля 1 місце. Реагент AdBlue (сечовина для дизеля) Brexol AUS 32 Brexol AUS 32 є сечовиною для авто з високим ступенем очищення.
19.01.2024
АдБлю відіграє ключову роль технології селективної каталітичної редукції (SCR), що використовується для скорочення шкідливих викидів з дизельних двигунів. У цій статті ми розповімо, що таке сечовина в авто і навіщо вона потрібна.   Що таке АдБлю? АдБлю це розчин сечовини для дизеля. Дана хімічна сполука складається з сечовини та води у певних пропорціях.   АдБлю: навіщо потрібно? Дизельні двигуни відомі своїми ефективними характеристиками, але також є джерелом шкідливих викидів. AdBlue вирішує цю проблему шляхом впровадження сечовини у газові викиди.
11.12.2023
AdBlue є рідиною, що використовується для зниження викидів оксидів азоту у вихлопних газах дизельних двигунів. Дана інноваційна технологія є ключовим елементом у сучасних дизельних транспортних засобах, і важливо розуміти, наскільки ефективно вона використовується у легкових та вантажних автомобілях. У цій статті ми розповімо, яка витрата AdBlue на 100 км.   AdBlue: витрати на легкові автомобілі У легкових автомобілях витрата АдБлю менша, ніж у вантажних. Цей показник може змінюватись в залежності від марки та моделі. Найчастіше він становить від 0,5 до 1,5 літра.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Реагент (сечовина) AdBlue (3)
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста