Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Зимова накладка на решітку радіатора

26.10.2023
З настанням холодів водії стикаються з важливим питанням: «Як і чим закрити радіаторні грати взимку?». Це питання виникає через підтримку оптимальної температури силового агрегату в морозні місяці. У цій статті ми розповімо, чи потрібно закривати решітку радіатора взимку та як це робити.   Чи варто закривати решітку радіатора взимку? Рішення про те, чи варто закривати решітку радіатора взимку, залежить від багатьох факторів, включаючи: кліматичні умови; тип автомобіля; частота використання машини. Важливо стежити за температурою двигуна та реагувати на зміни у ній.
14.08.2023
Утеплення решітки радіатора – одна з важливих процедур, яку варто провести перед настанням зими. Чому це необхідно і як це зробити правильно, розповімо в цій статті.   Навіщо утеплювати решітку радіатора?  Утеплення решітки радіатора стає необхідною справою, якщо температура за вікном опускається нижче нуля. Заморожений радіатор може призвести до перегріву двигуна, що спричинить серйозні поломки і дорогий ремонт.   Що потрібно знати про утеплення решітки радіатора?   Вибір матеріалу   Для утеплення решітки радіатора використовують спеціальні матеріали, що мають гарну теплоізоляцію і водовідштовхувальні властивості.
01.11.2022
Стабільне функціонування автомобільного двигуна залежить від багатьох причин. Одними з основних факторів, що впливають на роботу мотора в холодну пору року, є його недогрів та хімічні реагенти.   Реагенти, які найчастіше використовуються при випаданні снігу або ожеледиці, сприяють виникненню корозії та ушкоджують деталі з металу, у тому числі і радіатор. У випадку недогріву двигуна, значно збільшується витрата палива та зменшується ресурс силового агрегату. Лише через ці дві причини відповідальним автовласникам варто задуматися про встановлення зимової накладки на решітку радіатора.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Зимова накладка на решітку радіатора (3)
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста