Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Поліклиновий ремінь (генератора)

06.09.2023
Автомобілі – це складні механізми, що складаються з безлічі деталей та компонентів, кожен із яких відіграє важливу роль у надійній роботі транспортного засобу. Один із таких важливих елементів – ремінь генератора. Дана запчастина забезпечує передачу механічної енергії від двигуна до генератора, який заряджає акумулятор та забезпечує електроенергією усі електричні пристрої автомобіля. Якщо у вашій машині свистить ремінь генератора або виникає писк, це може бути ознакою проблеми, яку важливо вирішити вчасно. У цій статті ми розглянемо основні причини та способи усунення цієї неприємної проблеми.
18.08.2023
Для всіх автовласників звуки, які видає їхній автомобіль, можуть бути важливим джерелом інформації про стан транспортного засобу. Коли ви заводите свій автомобіль і чуєте звук шелесту з-під капота, це може викликати занепокоєння. Адже часто шелесткий звук асоціюється з чимось негативним, але не завжди свідчить про серйозну проблему. У цій статті ми розглянемо причини виникнення звуку шелесту в двигуні та розповімо, яким чином можна усунути проблеми, що з'явилися.   Причини появи шелесткого звуку в двигуні: як їх усунути?   Причина №1. Поломка або зношеність ремня генератора Одне з найпоширеніших джерел шелесткого звуку в двигуні – це зношення чи поломка поліклинового ременя генератора.
27.01.2021
Ремінь генератора бере участь в процесі передачі обертання від колінчастого вала до генератора, тим самим дозволяючи швидко отримати електричну енергію в мережі. Його справність є важливою умовою для нормального функціонування авто. Тому так важливо стежити за станом даного елемента і не ігнорувати ознаки зносу.     Основний симптом непридатного для експлуатації стану – характерний свист. Часто він може з'являтися при навантаженні на електрику (наприклад, при включених фарах) або ж при спробі завести мотор «на холодну». Серед інших причин, за якими можна визначити необхідність заміни: розшарування, тріщини, деформації та ін.

Дивіться також
Автозапчастини
Поліклиновий ремінь (генератора) (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста