Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Центральні замки

08.12.2023
Центральний замок допомагає захистити транспортний засіб від проникнення за допомогою натискання на всього одну кнопку. У цій статті ми розглянемо схему підключення центрального замку та варіанти її інтеграції із системою сигналізації.   Центральний замок: підключення. Що знадобиться? ЦЗ складається з актуаторів, блоку керування та пульту ДК. Актуатори розміщуються у кожних дверях автомобіля та відповідають за механічне керування замками. Блок координує роботу актуаторів, а пульт дозволяє водієві керувати замками на відстані.   Підключення центрального замку: основні кроки Щоб правильно підключити центральний замок, необхідно виконати такі кроки: Визначення актуаторів.
15.03.2021
Центральний замок являє собою спеціальний пристрій, завдяки якому можна одночасно і автоматично відкрити або закрити двері автомобіля. Дуже часто центральний замок з дистанційним управлінням встановлюється на машину разом з автомобільною сигналізацією. Таке рішення дуже зручне і практичне, так як водій може з одного пульта керувати відразу двома пристроями: центральним замком і сигналізацією.   Комплект центрального замка, як і будь-який інший пристрій, періодично виходить з ладу. Розглянемо основні причини несправності ЦЗ та можливі рішення: Поломка пульта управління.
13.03.2019
Сучасний ринок пропонує автовласникам кілька способів захисту транспортного засобу від несанкціонованого проникнення та викрадення. Блокування дверей - ефективний захід для захисту автомобіля від зловмисників, а центральний замок - перевірений засіб, який дозволяє досягти поставленої мети. Основна задача ЦЗ полягає у автоматичному відкриванні та закриванні дверей авто.   Завдяки своїй універсальності центральні замки підходять для машин більшості марок, тому труднощів з підбором у вас виникнути не повинно.   У стандартний комплект ЦЗ входить: один 5-ти провідний електропривід центрального замку; три 2-х провідних приводи; блок керування; джгут проводки; брелоки (у більшості випадків).

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Центральні замки (3)
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста