Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Світлодіодні лампи в габарити. Які обрати?

15.01.2020
Габаритні вогні відіграють важливу роль у процесі експлуатації автомобіля. Від якості ламп ні мало ні багато залежить ваша безпека, оскільки вони дозволяють означити транспорт для інших водіїв, визначити приблизну відстань до нього у темний час і т.д. А якщо вже мова зайшла про якісні джерела освітлення в габарити, то не запропонувати автовласникам своїх претендентів із числа LED ламп було б як мінімум нелогічно. Зустрічайте світлодіодні лампи брендів Philips, Neolux та Narva, докладніше про кожен з яких ми розповімо нижче.
 
Компанія Philips вже давно зарекомендувала себе на світовому ринку і стала свого роду класикою в очах споживача, тому з габаритних вогнів її виробництва ми й почнемо. Якщо коротко охарактеризувати світлодіодні габаритні лампи Philips, то отримуємо наступне:
  • висока інтенсивність світла, що випромінюється;
  • точна спрямованість світлового потоку;
  • стильний зовнішній вигляд.
Більш детальний опис буде зайвим, оскільки багато хто знайомий з продукцією Філіпс із особистого досвіду використання та самі переконалися у її якості.
Ще один гідний варіант, на який варто звернути увагу, – лампи в габарити Osram. Вони підходять для різноманітних видів автомобільного екстер'єру. Інсталяція здійснюється за технологією «Plug&Play», що помітно прискорює цей процес. Також відзначимо ще одну важливу перевагу – дані led лампи споживають на 80% менше енергії у порівнянні зі звичайними джерелами світла.

Далі переходимо до представників бренду Neolux, який, до речі, є дочірньою компанією виробника Osram. Дані джерела світла поступаються лампам Philips у яскравості, однак і вартість їх помітно нижча. Габаритні лампи Неолюкс є збалансованим варіантом, оскільки відрізняються гарною світловіддачею, маючи при цьому мінімальні енерговитрати.
 
LED лампи в габарити Narva більш бюджетні, у порівнянні з автолампами Neolux, але цей факт ніяк не позначається на характеристиках даного продукту. Тобто таке рішення буде найбільш доцільним з точки зору співвідношення ціни та якості.
 
Світлодіоди в габарити наведених вище брендів, на наш погляд, є найбільш гідними кандидатами для оснащення транспортного засобу українського автомобіліста. Інтернет-магазин Drossel.ua має у розпорядженні великий асортимент світлодіодних габаритних ламп, що надає широкі можливості для вашого вибору. З будь-яких питань щодо габаритних вогнів Philips, Neolux, Narva та інших виробників звертайтеся до наших менеджерів.
 

Швидко підібрати якісні автолампи можна клікнувши за цим посиланням:



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста