Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статьи - Ксенонові лінзи

24.07.2023
Біксенонові лінзи – це вдосконалені джерела автомобільного світла, які стали популярними серед автовласників, бажаючих підвищити безпеку і поліпшити видимість на дорозі. У цій статті ми детально розповімо що таке біксенонові лінзи і як вони працюють.   З чого складається біксеноновий модуль (лінза) Біксеноновий модуль складається з декількох ключових компонентів:   Проекторна лінза Це основний елемент біксенонової системи, який використовується для формування пучка світла. Він створює рівний і контрольований промінь світла, що забезпечує хорошу видимість на дорозі та мінімізує засліплення інших водіїв.
02.01.2019
В одному з попередніх матеріалів ми вже розповідали про те, що робити, якщо головне світло стало недостатньо яскравим і потужним. Але не завжди полірування, регулювання фар і інші маловитратні способи працюють, так як потрібна повна заміна рефлекторної оптики. В даному випадку можна вибрати один з двох варіантів: або замінити фару повністю, або встановити біксенонові лінзи. Ми розглянемо ці два варіанти більш детально і з'ясуємо, що ж ефективніше.   Покупка нових фар   Повна заміна рефлекторної оптики — досить дороге задоволення, навіть якщо купувати б/у фару з розбору, так як в будь-якому випадку вам доведеться витратитися на установку.
31.01.2018
Перед покупкою біксенонових лінз для свого авто, потрібно провести дуже ретельний відбір гідних варіантів. Ми пропонуємо Вашій увазі ТОП-5 біксенонових модулів, яким віддають перевагу більшість українських автомобілістів.   1. Біксенонові модулі Zax Q5 exe-glass - найпопулярніші лінзи серед покупців нашого інтернет-магазину. Не можна не погодитися з їх думкою, дані 3-дюймові лінзи дійсно володіють високими характеристиками випромінюваного світла. Вони є вдосконаленою реплікою штатних лінз, що встановлюються на Audi Q5. Це універсальні бі-лінзи, які відмінно підходять для заміни штатних, але в той же час без зусиль встановлюються в рефлекторну оптику.
04.10.2014
Недостатнє освітлення дороги - причина більшої частини аварій. Галогенові лампи не дають бажаного світлового потоку, а модернізація систем освітлення шляхом збільшення потужності ламп може призвести до перевантаження електричної системи авто, до збою в роботі бортових комп'ютерів та іншої електроніки. Найбільшу раціональну світловіддачу несуть біксенонові лампи або біксенонові лінзи. Вони дозволяють заощадити бортову електроенергію, створюють потужний пучок світла, що пробиває туман, стіну дощу і снігу. Ксенон освітлює не тільки полотно дороги, а й узбіччя. При цьому потужність ламп 35Вт, іноді буває 50Вт.
26.06.2013
Привіт, шановні відвідувачі нашого інтернет-магазину drossel.com.ua. Хочемо Вам повідомити, що з деяких пір ми почали займатися не тільки продажем біксенонових лінз і ксенонового обладнання, але і їх установкою. Установка біксенонових лінз будь-якої складності, доробка посадкового місця, фарбування масок і відбивачів, підгонка під будь-який цоколь, а головне, ми даємо розширену гарантію на свою роботу.   Наведемо один із прикладів нестандартної установки біксенонових лінз Galaxy High Light 2,5" D2S на автомобіль Mitsubishi Lancer X   Інсталяція біксенонових лінз Galaxy High Light 2,5" D2S на Mitsubishi Lancer X   Знадобилося: Біксенонові лінзи High Light 2,5 "D2S (65мм) - комплект Маски для білінз Infolight G6 Orbit - 2шт Ксенонова лампа Philips 35Вт D2S (Німеччина) 4300K - 2шт Блок розпалювання Mitsumi Slim 9-16В 35Вт - 2шт Перехідник D2> Ket - 2шт Без переробки відбивача фари автомобіля Lancer X можлива установка білінз тільки під цоколь Н7.
24.03.2013
Огляд і порівняння біксенонових лінз
Все більше і більше нам задають питання стосовно світла біксенонових лінз: «Які біксенонові лінзи краще світять?», «Які бі-лінзи світять ширше?», «Який бренд вибрати?». Виходячи з цього, ми вирішили написати даний порівняльний огляд, який допоможе Вам у виборі біксенонових лінз: Cyclon G5, Blu Ray G5, Galaxy G5, Infolight G5, Moonlight G5, Infolight G4, Galaxy Hight Light 2,5 "H1, Galaxy Hight Light 2,5 "D2S, Galaxy Hight Light 2,8" D2S, Galaxy Hight Light 3,0 "D2S, а також Koito Q5 3,0" D2S і інших. У статті "Огляд та порівняння біксенонових лінз" ми розглянемо плюси і мінуси найпопулярніших біксенонових лінз, наочно показавши якість їх світла на фотографіях, зроблених нашими співробітниками, а також будемо максимально об'єктивними зі своїми висновками та оцінками.

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Ксенонові лінзи (6)
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста