Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Універсальні чохли

21.12.2023
Вибрати подарунок для людини, чия пристрасть до машин не знає меж, може бути завданням, яке потребує особливої уваги до деталей. У даній статті ми дамо поради, що подарувати автолюбителю на День автомобіліста, День народження та Новий Рік, щоб не тільки порадувати, а й зробити водіння більш комфортним.   Що подарувати автомобілісту: ТОП-10 подарунків 1 місце. Захисний чохол для лобового скла Alzont Windshield Cover 3-layer 140 (180) / 90см (від замерзання, інею) Даний чохол від бренду Алзонт ефективно захищає переднє скло від замерзання, утворення інею, крижаної кірки, скупчення снігу, а також запобігає вицвітанню інтер'єру вашого автомобіля, що стоїть на вулиці.
17.10.2023
Взимку однією з основних проблем водіїв є сніг та лід на лобовому склі автомобіля. Це не лише створює незручності, а й збільшує ризик ДТП. Щоб запобігти негативним наслідкам, важливо мати надійний захист лобового скла від замерзання. У цій статті ми розглянемо ТОП-5 накидок, які допоможуть вам впоратися з цією проблемою та зберегти чистоту вашого лобового скла.   Надійний захист від снігу на лобове скло: ТОП-5 чохлів 1 місце. Захисний чохол для лобового скла Alzont Windshield Cover 3-layer 140 (180) / 90см Перше місце у нашому рейтингу займає виробник Алзонт та його накидка Windshield Cover 3-layer.
27.07.2023
Якщо ви плануєте подорож за кордон і хочете взяти свого вірного чотирилапого друга з собою, то варто заздалегідь підготуватися і дізнатися, які документи знадобляться вашому собаці для безпечного і легального перетину кордону. У цій статті ми розповімо про необхідні документи та надамо інструкцію з перевезення собак за кордон.   Які документи потрібні собаці для виїзду за кордон Перед тим, як вирушити в подорож за кордон з вашим собакою, необхідно переконатися, що у вас є всі необхідні документи.    Нижче представлено список основних документів, які знадобляться для безпроблемного перетину кордону.
22.02.2021
Накидка на лобове скло - це універсальний аксесуар, який розміщується на лобовому склі автомобіля і захищає його від згубного впливу навколишнього середовища (пил, бруд, іній та інше). Зазвичай такі чохли використовують в період морозів, щоб уникнути обмерзання лобового скла і не витрачати свій час на його розморожування. Також багато автовласників застосовують такі накидки в літній період, тим самим запобігаючи надмірному нагріву салону автомобіля.     До таких чохлів на лобове скло можна віднести: Alzont Windshield Cover 3-layer 140 (180) / 90см (від замерзання, інею).

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Універсальні чохли (4)
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста