Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Фільтр повітряний

18.01.2024
Повітряний фільтр для двигуна впливає на роботу силового агрегату та машини в цілому. Однак, як і будь-яка деталь, цей фільтр схильний до зносу. У цій статті ми розповімо, як часто міняти повітряний фільтр на машині.   Роль повітряного фільтра? Дана деталь необхідна для утримання пилу та бруду, щоб сміття не потрапило у двигун. Крім того, чистий мотор сприяє ефективному згорянню палива, що покращує економію палива та знижує викиди шкідливих речовин у навколишнє середовище.   Як часто потрібно міняти повітряний фільтр? Інтервал заміни може змінюватись в залежності від умов експлуатації транспортного засобу.
18.10.2023
Повітряний фільтр є необхідною деталлю конструкції транспортного засобу, яка запобігає попаданню бруду всередину силового агрегату. Однак він вимагає регулярної заміни та обслуговування. Забитий фільтр може серйозно вплинути на продуктивність та інші характеристики двигуна. У цій статті ми розглянемо ознаки забитого повітряного фільтра та наслідки його ігнорування.   Забитий повітряний фільтр: симптоми несправності Ознака №1. Погіршення продуктивності двигуна Однією з перших ознак є погіршення продуктивності двигуна. Ця деталь відповідає за надходження повітря в циліндри, тому його засмічення призводить до зменшення повітряного потоку та зниження потужності силового агрегату.
18.10.2022
Функціонування автомобільного двигуна залежить від якості паливно-повітряної суміші. Очищення повітря для стабільної роботи двигуна здійснюється за допомогою повітряного фільтра, який потребує періодичної заміни. Цю запчастину випускають десятки фірм, але користуються попитом далеко не всі. Ґрунтуючись на думці фахівців, відгуках українських автовласників та незалежних тестах, було складено свіжий рейтинг надійних брендів повітряних фільтрів для авто.     ТОП-5 найкращих виробників повітряних фільтрів   1 місце. Повітряні фільтри Mann   Перший рядок нашого рейтингу по праву дістається німецькій компанії Mann, яка постачає на ринок високоякісні повітряні фільтри.
18.06.2020
Багато автовласників, які знають про існування повітряного фільтру, недооцінюють його значення, коли, насправді, дана запчастина впливає на цілу низку робочих характеристик транспортного засобу. Будучи правильно встановленим, чистий повітряний фільтр забезпечує більш економічну витрату палива, подовжує експлуатаційний термін двигуна, скорочує кількість шкідливих викидів та помітно підвищує прийомистість.   Словом, це та сама крапля, яка здатна зробити у морі погоду, але важливо стежити за тим, щоб сама деталь була в оптимальному стані. Тому далі ми хочемо звернути вашу увагу на 7 найбільш поширених проблем, яких можна уникнути шляхом своєчасної заміни повітряного фільтру.

Дивіться також
Автозапчастини
Фільтр повітряний (4)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста