Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Відео-дзеркала заднього виду

15.09.2020
Мало хто з водіїв може похвалитися наявністю в автомобілі дзеркала заднього виду з монітором та ще й з вбудованим відеореєстратором. Це досить компактний і багато в чому зручний у використанні девайс, який істотно полегшує процес парковки автомобіля. Постійно зростаючий асортимент дзеркал реєстраторів викликає деякі складнощі при виборі подібного гаджета. Ми вирішили допомогти у виборі кращого дзеркала реєстратора і склали свій рейтинг:   1. Дзеркало заднього виду з монітором, відеореєстратором та камерою заднього виду Falcon HD M10-LCD   Даний девайс буде мати гармонійний вигляд в салоні вашого автомобіля.
06.06.2018
Напевно, кожен стикався на дорозі з автолюбителями, у яких культура водіння абсолютно відсутня. У разі аварії з таким водієм або будь-якої іншої позаштатної ситуації запис з реєстратора стане доказом Вашої невинності. Допоможе відео і у визначенні вандала, який пошкодив Ваше авто.   Вирішили купити реєстратор, але не знаєте який вибрати? У даній статті ми розглянемо переваги відеодзеркала і традиційного відеореєстратора, а також дамо поради щодо вибору.   Звичайні відеореєстратори являють собою мініатюрну камеру, яка найчастіше кріпиться за допомогою присоски на лобове дзеркало.
21.09.2017
З приходом в наше життя смартфонів, нам більше не потрібні будильники, плеєри, магнітофони, домашні телефони, календарі тощо. Все це тепер знаходиться в одному компактному пристрої. В сторону універсальності також хилиться і автоелектроніка. Тепер уже не потрібен окремий відеореєстратор на лобовому склі з купою дротів, GPS-навігатор і монітор для виведення зображення паркувальної камери. Весь цей функціонал поміщається в універсальному відеореєстраторові-дзеркалі. До вибору такого пристрою потрібно підійти належним чином. Є такі переваги, які Ви отримаєте навіть від самого бюджетного відеозеркала: За рахунок установки на штатному дзеркалі (або замість нього) і відповідного зовнішнього вигляду, цей девайс практично непримітний для зловмисників.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Відео-дзеркала заднього виду (3)
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста