Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Фільтр паливний

24.10.2023
Правильна робота паливної системи є ключовим фактором ефективної роботи автомобіля. Забитий паливний фільтр може стати серйозною проблемою як для дизельних, так і бензинових двигунів. У цій статті ми розглянемо ознаки забитого паливного фільтра, які можуть допомогти вам вчасно розпізнати цю проблему.   Симптоми забитого паливного фільтра Забитий паливний фільтр може виявитися різними способами. Ось кілька ключових ознак, на які слід звернути увагу:   Ознака №1. Втрата потужності Один з найпоширеніших симптомів – це втрата потужності двигуна.
26.07.2023
Паливний фільтр – один з найважливіших компонентів у системі дизельного двигуна, призначений для очищення палива від механічних домішок, води та інших забруднень, які можуть завдати серйозної шкоди мотору. Правильно підібраний фільтр забезпечує оптимальні умови роботи системи подачі палива, що сприяє зниженню витрат дизеля і підвищенню терміну служби двигуна. У цій статті ми детально розглянемо рейтинг паливних фільтрів для дизеля.   ТОП-5 найкращих виробників паливних фільтрів для дизеля   1 місце. Паливні фільтри MANN Паливні фільтри MANN відомі своєю якістю і надійністю.
24.07.2023
Паливний фільтр є одним із ключових складових автомобільної системи очищення палива. Він відіграє важливу роль у забезпеченні надійної роботи двигуна та продовженні терміну служби всієї паливної системи. Наразі ринок паливних фільтрів пропонує велику кількість різноманітних брендів та виробників. Розглянемо найпоширеніші їх.   ТОП-5 кращих виробників паливних фільтрів 1 місце. Паливні фільтри MANN Компанія MANN є одним із провідних світових виробників паливних фільтрів з багатою історією, що налічує понад 75 років. Компанія відома своїми інноваційними розробками та високою якістю продукції.
24.06.2022
Кожен автовласник рано чи пізно стикається з моментом, коли потрібно міняти паливний фільтр. Дана запчастина затримує сторонні домішки, що забивають форсунки та перешкоджають нормальній роботі транспортного засобу. Чим чистіше паливо потраплятиме всередину, тим довше прослужить двигун.     Особливості паливних фільтрів, їх типи   Принцип роботи фільтра для палива влаштований подібно до масляного — чим більша площа фільтруючої поверхні, тим довший експлуатаційний термін запчастини.   Паливний фільтр відрізняється за своєю конструкцією.
26.06.2020
Паливний фільтр - це фільтруючий елемент, який розташований в паливній магістралі і очищає паливо від будь-яких органічних і неорганічних частинок.   За місцем розташування паливні фільтри бувають: Занурювальні. Вони розташовуються всередині паливного бака. Це складна конструкція, характерною особливістю якої є те, що вона поєднує в собі фільтри як грубої, так і тонкої очистки, бензонасос, датчик рівня палива та інше. Магістральні. Відрізняються своєю простотою конструкції, малою вартістю і великим асортиментом. Такі фільтри розташовуються між насосом і паливним баком.

Дивіться також
Автозапчастини
Фільтр паливний (5)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста