Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Автомагнітоли

22.05.2023
Автомагнітола є важливою частиною аудіосистеми в машині. Даний девайс надає можливість насолоджуватися улюбленою музикою та забезпечує комфорт під час тривалих поїздок. Якщо ви шукаєте бюджетну магнітолу з гарним звуком, ми підготували для вас рейтинг найкращих автомагнітол.   Магнітоли зі звуковим процесором DSP: особливості та переваги   DSP – це цифровий сигнальний процесор, який відповідає за обробку оцифрованих сигналів у реальному часі. Саме він забезпечує високоякісний об'ємний звук в салоні автомобіля. Однак слід пам'ятати, що магнітола в машину з DSP коштує трохи дорожче за свої аналоги.
24.04.2023
Автомагнітола – один із найважливіших елементів у транспортному засобі. Вона дозволяє слухати радіо, відтворювати музику з флешок та карт пам'яті, а також вмикати музику з телефону через Bluetooth. У цій статті ми розглянемо найкращі бюджетні магнітоли 1 din з блютузом.   ТОП-5 кращих однодінових магнітол з Bluetooth 1 місце. Автомагнітола Shuttle SDU-4050 Black / Multicolor Shuttle SDU-4050 Black / Multicolor – це найкраща бюджетна магнітола з блютуз, яка дозволяє отримати якісний звук та багато корисних функцій. Особливості даного девайсу: є USB-роз'єм і слот для карти пам'яті micro SD; підтримується підключення камери заднього виду; 4-дюймовий дисплей відображає візуальну інформацію у високій якості; у комплекті йде пульт дистанційного керування; підсвітку кнопок можна змінювати самостійно (вибір із 7 кольорів).
16.04.2020
У сучасному світі Android стала беззаперечним лідером серед операційних систем, тому "ареал" її використання охоплює велику кількість різних мультимедійних пристроїв. Застосування Андроїд на автомобільних магнітолах також показало позитивні результати в плані розширення функціоналу, оскільки з такою ОС можливості користувача стають практично необмеженими (прослуховування музики, перегляд відео, установка додатків і т.д.).   Зустрічайте наш свіжий рейтинг кращих магнітол на Android:   1. Автомагнітола EasyGo TS-2 DSP   Даний головний пристрій функціонує на базі Android 11 та підходить для встановлення в більшість автомобілів.
18.07.2018
Практично всі заводські автомагнітоли поступаються по функціональності сучасним головним пристроям, представленим на українському ринку. Ми нарахували цілих 7 причин зважитися на покупку сучасного гаджета.   1. Повноцінний доступ до Інтернету Більшість сучасних пристроїв працює на операційних системах Windows і Android. Остання платформа надає необмежені можливості. Для доступу до всесвітньої павутини досить скористатися 3G/4G модемом або Wi-Fi. Подивитись пошту, дізнатися про пробки на дорозі або знайти щось в мережі можна безпосередньо з магнітоли.   2. GPS-навігація Сучасні автомагнітоли мають вбудований потужний GPS-модуль, стабільно працює навіть в умовах щільної забудови.
09.03.2018
Практично в усіх заводських автомагнітолах спостерігається проблема невідповідності функціоналу потребам сучасних автомобілістів. Серед поширених недоліків: відсутність доступу до мережі Інтернет, USB-роз'ємів, можливості підключити флешку / жорсткий диск / камеру заднього виду, недостатня яскравість і низька роздільна здатність дисплея, неможливість поставити зручну для себе навігацію, нову аудіосистему (підсилювач, сабвуфер) і ін. Як правило, змінити що-небудь в "рідному" головному пристрої не є можливим.   Однак є відмінне рішення, яке позбавить Вас від усіх перерахованих вище проблем - заміна заводського ГП новою мультимедійною системою.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автомагнітоли (5)
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста