Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Відеореєстратори

29.03.2021
З кожним роком автомобілів та інших учасників дорожнього руху на наших дорогах стає все більше, а це призводить до збільшення ризику потрапити в ДТП. Ситуації бувають різні, тому відразу, без залучення свідків розібратися в події і визначити хто правий, а хто порушив не виходить.   Тому багато автовласників користуються відеореєстратором. Це досить компактний пристрій, не займає багато місця в салоні автомобіля і не обмежує огляд водієві.   Часто, при будь-яких спірних ситуаціях, обидва учасники ДТП мають кардинально різні пояснення події, а наявність реєстратора хоча б в одному з автомобілів забезпечує максимально об'єктивну оцінку того, що сталося.
27.09.2014
Перед тим, як купити відеореєстратор, пропонуємо вам ознайомитися з цією статтею, в якій ми розповімо на які нюанси слід звернути увагу при виборі відеореєстратора. Сучасний автомобільний відеореєстратор - незамінний помічник зі збору незаперечних доказів при виникненні ДТП або непередбачених ситуацій на дорозі. Даний пристрій фіксує все, що відбувається навколо автомобіля під час руху або стоянки транспортного засобу. Додаткові камери можуть записувати аудіо- та відеодані обстановки всередині салону. Останнім часом особливою популярністю користуються відеореєстратори на дзеркало заднього виду.
02.09.2012
Вибираємо відеореєстратор
У даній статті ми розглянемо всі переваги і недоліки автомобільних відеореєстраторів, і допоможемо визначитися з вибором даного девайса, виходячи з наданих аргументів. Звичайно ж кожному автовласнику хочеться, щоб автомобільний відеореєстратор чудово вписувався в інтер'єр його транспортного засобу, але завдання відеореєстратора зовсім інше. І дійсно, зараз можна зустріти безліч різноманітних відеореєстраторів, але не варто гнатися за його зовнішнім виглядом і вибирати виключно за цією ознакою, адже основна мета реєстратора - відеозапис обстановки на дорозі під час руху транспортного засобу або при його стоянці.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Відеореєстратори (3)
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста