Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Галогенні лампи

25.07.2023
Важливість протитуманних фар безпеки на дорозі не підлягає сумніву. Вони значно покращують видимість у погану погоду, таку як туман, сніг чи дощ, що сприяє зниженню ймовірності дорожньо-транспортних пригод. Одним із ключових компонентів протитуманних фар є лампи H3, які забезпечують яскравий та широкий світловий промінь. Однак, ринок автомобільних товарів пропонує величезну різноманітність джерел світла, що може спричинити труднощі при виборі найбільш відповідного варіанту.   Лампи h3 в ПТФ: які краще Спираючись на відгуки покупців та рекомендації фахівців, ми склали рейтинг «ТОП-5 кращих ламп в цоколь H3 для протитуманок».
20.03.2023
Іноді дощова погода утворює небезпечні ситуації на дорозі. Через недостатню видимість водій може зіткнутися з різноманітними перешкодами та втратити контроль над своїм автомобілем. Саме тому так важливо вибирати лише ефективні та якісні лампи, що гарантують безпеку всіх учасників дорожнього руху. У цій статті ми пропонуємо ознайомитися з нашим рейтингом найкращих галогенних та світлодіодних ламп H4, які точно не підведуть вас у дощ. ТОП-3 кращих світлодіодних ламп H4 для використання у дощ 1 місце. Світлодіодна (LED) лампа rVolt RC02 H4 10000Lm Ефективне та надійне джерело світла, яке встановлюється за принципом Plug&Play.
06.09.2022
Сучасна автомобільна оптика комплектується різноманітними лампами. Цоколь Н7, що використовується у фарах ближнього / дальнього світла та ПТФ, прийнято вважати одним із найпоширеніших, оскільки він зустрічається на більшості транспортних засобів. Лампочки h7 відрізняються рядом характеристик, включаючи колірну температуру та яскравість світлового потоку, технологію збірки та експлуатаційний термін. Виникає питання: «Які моделі з різноманіття варіантів більш якісні?». Пропонують найкращі лампи H7 тільки в преміальній категорії, чи їх можна знайти навіть у бюджетному сегменті? Відповісти на ці запитання та вибрати підхожі моделі допоможе свіжий рейтинг.
26.01.2021
На сьогоднішній день галогенові лампи все ще залишаються невід'ємною частиною головного освітлення більшості сучасних автомобілів. Багато автовласників з тих чи інших причин не змінюють галогенки на світлодіодні лампи або ксенон, а вважають за краще встановлювати популярні нині галогенні лампи з надбавкою за яскравістю. Більш детально про такі лампи ми розповідали в нашій статті "Збільшення яскравості галогенних фар до 200%. Міф чи реальність?".     Однак за заявами деяких автовласників, після установки подібних ламп з покращеними характеристиками, вони не побачили бажаного результату.
23.11.2020
Галогенові лампи досі встановлюються на багато сучасних автомобілів і, незважаючи на зростаючу популярність ксенону й світлодіодів, все ще є актуальним джерелом світла.   З кожним роком провідні виробники галогенних ламп розширюють свій асортимент і на багатьох нових лампах з'являються маркування +150% та навіть +200% збільшення яскравості. У цій статті ми розберемося, чи є дійсно надбавка за яскравістю в таких галогенках і чи варто за неї платити більше?     Як заявляють виробники Philips і Osram, галогенні лампи досягають максимальної яскравості завдяки: точному позиціонуванню ниток розжарювання по відношенню до відбивача; використанню сучасного кварцового скла; заповнення колби ламп унікальною сумішшю газів.
27.08.2020
Галогенні лампи - це свого роду класика в широких "автомобільних" кругах, тому вони залишаються затребуваними навіть у 2023 році. Сьогодні галогенки з цоколем H4 стали приводом для складання цього рейтингу, проте автомобілістів, у машинах яких стоїть інший цоколь, ми також не залишимо в біді. Джерела світла з указаних нижче серій є практично у будь-якому цоколі, тому ви зможете підібрати галогенові лампи самостійно або звернутися до наших консультантів. Сподіваємося, цей ТОП допоможе шанувальникам джерел освітлення такого типу визначитися з вибором під час осінньо-зимового сезону.   1.
28.11.2018
А ви знали, що на 1 мільйон реалізованих галогенних ламп Philips бракованих припадає лише 5-7 штук? Це приголомшливі результати навіть для такого іменитого виробника. Ми підготували для вас цікавий матеріал, в якому відкриємо таємниці виробництва компанією Philips Automotive галогенок і розберемося, чому у інших брендів не вдається досягти подібної якості ламп.   Чому не всі бренди можуть дозволити випускати якісні лампи?   Для початку давайте розберемося з теорією, так як у виробництві галогенних автоламп є кілька принципово важливих моментів. Якість і надійність галогенок визначається трьома основними факторами: високою точністю розташування спіралі щодо цоколя; тиском і складом газу в колбі; міцністю і товщиною скла колби.
27.09.2018
Величезний асортимент галогенних ламп і схожі моделі збивають з пантелику багатьох автомобілістів, через що дуже складно підібрати відповідний продукт. У цій статті ми підготували для вас матеріал про три найбільш популярних виробників галогенних ламп. Ви дізнаєтеся основні "фішки" і відмінності між джерелами світла від Philips, Osram, Bosch. Що особливого в галогенках Philips?   Галогенні лампи від бренду Philips — це гарантована якість освітлення. Компанія пропонує на даний момент безліч лінійок. Більшість клієнтів і професійних установників віддають перевагу таким лампам: Racing Vision; X-tremeVision; Diamond Vision; WhiteVision; LongLife EcoVision.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Галогенні лампи (8)
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста