Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Фаркопи (прицепне до машини)

25.08.2023
Коли справа стосується поліпшення функціональності вашого автомобіля, одним з елементів, про який слід задуматися, є фаркоп. Однак, щоб він працював без збоїв і відповідав усім стандартам безпеки, важливий блок узгодження фаркопа. У цій статті ми розглянемо, навіщо потрібен блок узгодження фаркопа і які переваги він приносить автовласникам.   Блок узгодження фаркопа: навіщо потрібен? Блок узгодження фаркопа – це модуль узгодження, який забезпечує правильну взаємодію фаркопа та електричної системи автомобіля. Його основне завдання – синхронізувати роботу фаркопа з освітлювальними системами транспортного засобу, а також контролювати сигнальні пристрої.
24.08.2023
Коли йдеться про повсякденне життя власників автомобілів, особливо у тих, хто регулярно стикається з перевезенням вантажів чи причепів, термін «фаркоп» стає найактуальнішим. Але що таке фаркоп і як вибрати підходящий для своїх потреб? У цій статті ми розберемося в суті цього пристрою і розповімо, як правильно вибрати тип фаркопа.   Фаркоп: що це? Фаркоп є спеціальним обладнанням, що встановлюється на задню частину автомобіля. Основна його функція – забезпечення можливості приєднання різних типів причепів, напівпричепів або вантажних навісних пристроїв.
22.06.2023
Часто на дорогах бачимо автомобілі з причепами, на яких перевозять човни, квадроцикли, холодильники та інші великі речі. Подібні маніпуляції були б неможливі без такого аксесуару, як фаркоп. Тому, якщо вам потрібен пристрій, який би дозволив перевозити додатковий вантаж на декілька сотень кілометрів, то вам неодмінно потрібен якісний фаркоп від перевіреного виробника. У статті ми розглянемо, що таке фаркоп, його функції та особливості встановлення.   Що таке фаркоп? Фаркоп – це спеціальний пристрій, що встановлюється на задню частину автомобіля, він дозволяє прикріпити причіп чи інший транспортний засіб.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
Фаркопи (прицепне до машини) (3)
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста