Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Догляд за кондиціонерами

27.02.2024
Салон автомобіля – місце, де ми проводимо значну частину часу, чи то щоденні поїздки на роботу, чи тривалі подорожі. Однак, з часом салон може пахнути неприємно через різні причини. Озонування авто – це процес, який допоможе усунути неприємні запахи. Але що таке озонація і що потрібно знати про неї?   Що таке озонація салону авто? Озонація авто – це процес очищення повітря, при якому використовується озон, хімічна сполука, що складається з трьох атомів кисню (O3). Озон має сильні окислювальні властивості, завдяки яким здатний руйнувати та усувати запахи, бактерії, віруси, алергени та інші шкідливі речовини.
24.02.2024
Автокондиціонери стали невід'ємною частиною комфорту у сучасних автомобілях. Однак, щоб вони працювали ефективно та безпечно, необхідно дотримуватись певних норм при їх заправці. У цій статті ми розглянемо норми заправки автокондиціонерів та інші нюанси, які важливо знати власникам автомобілів для правильного обслуговування та експлуатації кондиціонерів.   Норма заправки кондиціонера: що потрібно знати? 1. Тип холодоагенту Першим і одним із найважливіших аспектів при заправці автокондиціонера є вибір правильного типу холодоагенту. Найбільш поширеним холодоагентом для автомобільних кондиціонерів є R134a, проте в деяких нових моделях автомобілів може використовуватися екологічно чистіший R1234yf.
16.06.2022
Автокондиціонер є обладнанням, яке допомагає підтримувати певний клімат у машині. Завдяки йому водій та пасажири можуть подорожувати з комфортом навіть у спеку. Однак кондиціонер вимагає регулярного обслуговування: очищення, заміни фільтрів, дозаправки. Тому важливо знати, як заправити кондиціонер у машині без сторонньої допомоги.   Періодичність заправки кондиціонерів   Під час регулярної роботи автокондиціонера фреон, що знаходиться всередині, має властивість випаровуватись. У нормі щорічно обладнання втрачає до 15% холодоагенту. Тому фахівці рекомендують проводити дозаправку кожні 3 роки.
29.06.2021
Перша ознака необхідності чистки кондиціонера авто - поява неприємного запаху в процесі його використання. Для чого потрібно виконувати догляд за кондиціонером? Для уникнення алергічних реакцій, щоб видалити неприємні запахи, а також очистити і продезінфікувати салон і систему кондиціонування машини.     Існує два основних типи засобів для чистки кондиціонера автомобіля. Найпопулярніший - антибактеріальна обробка за допомогою спеціальних спреїв. Перевага цього варіанту - простота у використанні і велика швидкість очищення.   ТОП популярних спреїв для чистки автомобільного кондиціонера: Очищувач салону і систем вентиляції автомобіля Verylube ХВ 41416 / XB 41316 (100 мл).

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Догляд за кондиціонерами (4)
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста