Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Комплекти ксенону

21.11.2018
Дуже часто наші клієнти задають питання, що ж буде, якщо ксенон встановити в звичайні фари? Ми вирішили зробити детальний матеріал на цю тему, щоб ви могли отримати однозначну відповідь. Питання, до речі, цілком логічне і обґрунтовується бажанням заощадити. Заводський комплект ксенону коштує аж надто дорого, а ось комплект retrofit-kit цілком доступний. Він являє собою ксенонову лампу і блок розпалу. Лампи, в даному випадку, роблять в таких же цоколях, як і звичайні. І тут якраз і спливає головна тема нашої статті. Якщо газорозрядну лампу можна без проблем поставити в звичайну фару, то в чому ж підступ? Ось з цим ми і розберемося.
07.02.2018
Перед покупкою будь-якого товару Ви, звичайно ж, збираєте про нього інформацію, переслідуючи наступні цілі: уникнути покупки низькоякісного продукту, не переплатити і, врешті-решт, отримати виправданий за якістю і витраченими коштами результат. Відносно ксенону, біксенону і ксенонових лінз часто складно зробити оптимальний вибір в зв'язку з різноманіттям інформації, яку можна отримати в Інтернеті, настановних центрах, на авторинку, у знайомих і т.д. На ринку автосвітла України є кілька десятків відомих і не дуже виробників ксенонових ламп: Philips, Osram, Infolight, Sho-me, Zax, Fantom, ProLumen, Bosch та ін.
26.10.2014
На перший погляд відрізнити якість ксенону постійного струму і ксенону змінного струму складно. Тільки мерехтіння ламп видає відсутність в системі DC стабілізатора напруги. Щоб зрозуміти принцип роботи кожної системи, необхідно знати їх конструктивні особливості. Основний відмітний аспект ксенону AC від DC - принцип роботи блоку розпалювання. Причому це стосується безпосередньо моменту розпалу ксенонових ламп і підтримки режиму їх нормального функціонування. Для створення дугового розряду між електродами лампи необхідний потужний імпульс. У цей момент напруга досягає позначки в 25кВ. Після запуску лампи контроль над підтриманням напруги передається на контролер, інтегрований в баласт.
13.09.2014
З кожним роком рівень комфорту і безпеки в автомобілях підвищується і доповнюється новими технологіями. Завдяки впровадженню систем автоблокування гальм ABS, Esс, акустичної паркувальної системи, кондиціонерів, адаптивного автоматичного круїз-контролю сучасні транспортні засоби стають оплотом безпеки. Але, незважаючи на це, погана якість дороги і слабка видимість в нічний час приводять до численних аварій. Щоб забезпечити бездоганне освітлення дороги в темний час доби, в фари авто встановлюють ксенонові лампи. При цьому установка комплектів ксенону проходить не тільки при виготовленні авто.

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Комплекти ксенону (4)
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста