Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Парктроніки

11.10.2022
Кожен водій, навіть найдосвідченіший, періодично стикається з проблемами при паркуванні: брак місць на стоянці, тісний простір вулиць, інтенсивний рух тощо. Саме для таких ситуацій, коли маневреність машини погіршується, і був розроблений парктронік.   Що таке парктронік? Це спеціальний пристрій, який повідомляє про перешкоди поблизу авто. Також він інформує про відстань до певних об'єктів, роблячи процес паркування набагато простіше, зручніше та безпечніше.   Конструкція парктроніка Парктронік для автомобіля має нехитру конструкцію.
19.08.2020
Процес паркування у багатьох початківців й навіть деяких досвідчених автомобілістів може викликати напад легкої паніки, який часто несумісний з успішним завершенням даного "маневреного" заходу. Відеопарктронік із сімейства паркувальних радарів - не те щоб антикварне явище у середовищі автомобільних девайсів, але до числа новітніх розробок він теж не відноситься, однак для більшості все одно залишається темною конячкою, яка вислизає з поля зору. Прийшов час поговорити про цей тип відеопристроїв та акцентувати увагу на його відмінностях від звичайного парктроніку.   Принцип роботи й особливості відеопарктроніків   Відеопарктронік є різновидом парктроніку; він збирає інформацію з усіх своїх паркувальних радарів та накладає її на відео з камери заднього огляду, а також, як правило, подає звуковий сигнал по мірі зближення з перешкодою (за аналогією зі стандартним парктроніком).
11.03.2020
На перших порах водійської практики одним із найбільш "підступних" маневрів є парковка, невдала спроба якої нерідко призводить до невеликих ДТП. Однак, якщо не панацеєю, то вкрай дієвим засобом від подібного роду напастей стане паркувальний радар. Ми склали рейтинг парктроніків, які найбільш затребувані серед автовласників, про них і поговоримо далі.     Відеопарктронік Fighter FPS-01V   За якісною візуалізацією простору позаду транспортного засобу сміливо звертайтеся до цього девайсу. Для даної мети необхідно попередньо підключити до нього камеру заднього виду та синхронізувати її з магнітолою або монітором у авто.
28.09.2014
Парктронік - це унікальний пристрій, що допомагає водіям уникнути непередбачених ситуацій при парковці або русі заднім ходом. Паркувальний сонар своєчасно попередить про наявність перешкод на шляху транспортного засобу. Це мінімізує ймовірність зіткнень і пошкоджень авто. Цей пристрій затребуваний у великих містах, де висока ймовірність зіткнення на переповнених парковках. Парктроніки також незамінні для початківців водіїв.   Особливості роботи парктроніка.   Пристрій використовує ультразвукові хвилі. Вони надходять від датчиків, інтегрованих в бампери (або в один з них).

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Парктроніки (4)
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста