Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Статті - Лямбда-зонд

18.01.2024
Лямбда зонд вимірює вміст кисню у відпрацьованих газах і передає цю інформацію електронному керуючому блоку двигуна. Ця інформація необхідна для оптимальної подачі палива та підтримки правильного співвідношення паливо-повітря у суміші, що в свою чергу впливає на роботу двигуна та викиди шкідливих речовин. У даній статті ми розповімо, що буде, якщо відключити лямбда зонд.   Якщо вимкнути лямбда зонд, що буде? Якщо відключити лямбда зонд, це може вплинути на роботу двигуна та призвести до декількох наслідків:   1. Втрата ефективності споживання палива. Датчик кисню є важливим елементом системи управління паливоподачею, тому його відключення може призвести до неефективного спалювання палива.
04.01.2024
Лямбда зонд, також відомий як датчик кисню, відіграє ключову роль роботі сучасних ДВЗ. Цей компонент відповідає за контроль рівня кисню у відпрацьованих газах, що відправляються назад до системи випуску. Коли лямбда зонд несправний, це може суттєво позначитися на роботі двигуна та ефективності споживання палива. У цій статті ми розглянемо деякі ознаки несправного лямбда-зонда і розповімо, як з ними впоратися.   Лямбда зонд: ознаки несправності Ознака №1. Підвищена витрата палива Одна з найбільш очевидних ознак несправності лямбда зонда – збільшена витрата палива.
15.11.2022
У конструкції автомобіля є багато деталей, без яких була б неможлива нормальна їзда. Однією з них є лямбда-зонд.  Пропонуємо дізнатися, за які функції відповідає, як працює та де знаходиться лямбда-зонд.   Що таке лямбда-зонд? Функціонування ДВЗ залежить від своєчасного займання палива та повітря. Важливо створити суміш у певних пропорціях. Інакше можна зіткнутися зі збідненою або збагаченою сумішшю, які однаково небезпечні для мотора. Наприклад, при збільшеній кількості кисню з'являються ривки при їзді та помітно падає потужність двигуна. Лямбда-зонд є електронним датчиком, який вимірює склад продуктів згоряння (вихлопних газів), що утворюються під час роботи ДВЗ.

Дивіться також
Автозапчастини
Лямбда-зонд (3)
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста