Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чому магнітола не бачить камеру заднього виду

07.11.2022
Камера заднього виду є важливим елементом системи паркування автомобіля. Її задача – передавати у вигляді зображення все, що відбувається позаду машини. Завдяки встановленню даного девайсу ви зможете побачити перешкоди під час паркування та уникнути зіткнення з ними. Додатково покращиться видимість у темний час доби.

Іноді водії помічають, що камера заднього виду для авто припиняє нормально працювати. Наприклад, магнітола її не бачить. У цій статті ми якраз і розповімо, через що виникає така проблема.

 

Чому магнітола не бачить камеру заднього виду?


Якщо магнітола перестала бачити камеру заднього виду, причин може бути декілька. Розглянемо найпоширеніші з них.
 

Проблемний контакт


Вирішити дану проблему допоможе звичайний огляд пристрою та перевірка цілісності проводів, контактів. Якщо ви помітили пошкодження останніх, потрібно замінити їх або перепаяти, звернувшись до сервісного центру.
 

Невідповідність програмних налаштувань


Швидше за все, самостійно вирішити цю проблему не вдасться. Краще скористатися послугами професіоналів, які перепрошиють систему та забезпечать в подальшому нормальну роботу камери.


 

Неправильне підключення


Через велику кількість додаткового обладнання в салоні авто можуть виникати радіоперешкоди. Це і стає причиною того, що на магнітолі відсутнє зображення, яке передається камерою заднього ходу. Її не рекомендується включати одночасно з іншими пристроями, що працюють на частоті 2,2 – 2,5 ГГц.
 

Механічне пошкодження


Камера заднього виду, що встановлена ​​ззовні, може зазнавати негативного впливу зовнішніх факторів. Особливо небезпечні механічні пошкодження, які порушують її роботу та призводять до погіршеного контакту з магнітолою. Вихід тут лише один – звернутися до фахівців автосервісу, які оглянуть пристрій та проведуть необхідні роботи для його відновлення.


 

Додатково


Якщо замість зображення на магнітолі з'являється чорний екран, причиною можуть стати помилки по полярності в процесі підключення, погане з'єднання або раннє увімкнення задньої передачі.

Камера не працює відразу після встановлення? У такому разі потрібно перевірити схему підключення (про те, як здійснити встановлення камери заднього виду, розказано в нашій статті «Підключення камери заднього виду до магнітоли»). Також переконайтеся, що девайс підходить самому автомобілю.

Якщо дисплей працював якийсь час нормально, а потім раптово згас, причиною може стати випадкове проникнення води у зовнішній пристрій. Тоді вам доведеться зняти його та ретельно просушити. 


Також рекомендуємо:
  • переконатися в тому, що все надійно підключене (роз'єм у роз'єм, нічого не відходить);
  • перевірити сумісність магнітоли та камери за сигналом / форматом (наприклад, камера AHD, а магнітола підтримує інший тип сигналу);
  • придбати адаптер в якості перетворювача напруги (наприклад, коли магнітола 6В, а камера – 12В), перетворювача типу сигналу або перехідника з необхідним роз'ємом.

У нашому інтернет-магазині Drossel ви знайдете широкий асортимент автоелектроніки за привабливими цінами. Тут можна купити штатні / універсальні камери заднього виду від перевірених виробників та зі швидкою доставкою по всій території України. Залишилися питання чи потрібна допомога у виборі певних товарів? Зв'яжіться з нашими менеджерами та отримайте професійну консультацію. Чекаємо на ваші відгуки!



Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста