Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Свіжий рейтинг камер заднього виду для автомобіля

22.11.2023
Камери заднього виду для авто стали важливими девайсами, які допомагають водіям підвищити безпеку на дорозі. Вони значно спрощують процес маневрування, зменшують ризик дорожніх пригод та збільшують загальний захист учасників руху. Ми склали рейтинг камер заднього виду, які зроблять ваші поїздки комфортними та безпечними.


 

ТОП-5 кращих брендів камер заднього виду


1 місце. Камери заднього виду Prime-X


Рейтинг камер заднього виду для автомобіля очолює компанія-виробник Прайм-Ікс. Цей бренд зараз став популярним серед автовласників.
 
Задні камери на авто Prime-X оснащені високочутливим детектором. Корпус виконаний із якісних та міцних матеріалів, які стійкі до впливу зовнішніх факторів. Також камери бренду характеризуються широким кутом огляду, завдяки чому гарантують гарну видимість для водія.


 

2 місце. Камери заднього виду Phantom


Камери заднього виду на авто від бренду Фантом відрізняються надійністю та довговічністю. У цього виробника широкий асортимент моделей завдяки чому ви можете підібрати камеру практично для будь-якого автомобіля.
 
Корпус камер виготовляється з міцного пластику, стійкого до механічних та термічних навантажень. Ці вироби легко встановлюються, тому з процесом монтажу впорається кожен автовласник.


 

3 місце. Камери заднього виду Fighter


Камери від Файтер легко монтуються над заднім бампером та передають зображення на екран у салоні авто. Сигнал може передаватися як по дротах, так і за допомогою Bluetooth. Завдяки цим пристроям водій може впевнено маневрувати під час паркування, не оглядаючись назад. Широкий кут огляду камер та відсутність сліпих зон забезпечують чудову видимість.


 

4 місце. Камери заднього виду Incar


Камери заднього виду від бренду Інкар призначені для покращення безпеки водіння, забезпечуючи водію огляд позаду транспортного засобу. Широкий кут огляду дозволяє охоплювати велику область позаду автомобіля, що корисно під час паркування чи маневрування. Дані пристрої легко встановлюються та сумісні з системами автомобілів.


 

5 місце. Камери заднього виду AudioSources


Камери заднього виду для авто від виробника АудіоСорсес виконані з якісних та довговічних матеріалів. Вони стануть чудовим вибором для багатьох автовласників. Широкий кут огляду забезпечує хороший огляд за машиною. У комплекті з камерами йде все необхідне для простого встановлення та підключення.


 

Особливості та переваги камер заднього виду


Камери заднього виду призначені для покращення видимості в задній частині автомобіля, що особливо корисно під час руху заднім ходом. Ці пристрої зазвичай розміщуються на задній частині машини, а зображення передається на дисплей в салоні авто.
 
Камери заднього виду можуть бути універсальними (підходять для будь-якого транспортного засобу) та штатними (призначеними для конкретної марки та моделі авто).
 
Переваги використання камер заднього виду:
  • підвищення безпеки під час паркування;
  • покращення видимості у сліпих зонах;
  • попередження про рухомі об'єкти;
  • скорочення ризику наїзду на дітей та тварин;
  • наявність паркувальної розмітки у багатьох моделях, що полегшує процес паркування.

 

Висновок


Встановлення камер заднього ходу на сучасні автомобілі є важливим кроком у напрямку покращення безпеки на дорогах. Ці технології допомагають водіям приймати більш поінформовані рішення, запобігаючи великої кількості потенційних аварій і покращуючи загальний досвід водіння.


 
В інтернет-магазині Drossel можна купити камери переднього та заднього виду за доступною ціною. Доставка виконується в усі регіони України. Після купівлі залишайте свої відгуки на нашому сайті.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста