Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Підключення камери заднього виду до магнітоли

12.10.2022
Кожен автомобіліст рано чи пізно замислюється про те, чи варто встановлювати камеру заднього ходу. Адже її підключення потребує спеціальних знань. Маючи стандартний набір інструментів та початкові навички роботи з ними, за допомогою нашої статті ви легко розберетеся в підключенні задньої камери.
 
У цій статті ми детально розповімо як самостійно інсталювати камеру заднього виду і як правильно підключити її до головного пристрою.
 
 

Камера заднього виду: підключення

 
Будь-яка камера повністю розкриває свій потенціал тільки в тому випадку, якщо вона буде розміщена у найбільш вигідному місці. Око пристрою повинно мати хороший огляд, який не будуть загороджувати інші елементи машини.
 
Для такого місця чудово підійде ніша над заднім бампером авто. Таким чином, камеру буде зафіксовано над держномером, а магнітола показуватиме лише дорогу, а не частини вашої автівки.
 
 

Порядок та схема підключення камери заднього виду до андроїд магнітоли

 
А тепер більш детально про те, як здійснити встановлення та підключення камери заднього виду до магнітоли, що функціонує на базі операційної системи Android (схема):
 
 
Інсталювати камеру фахівці рекомендують ближче до краю, щоб покращити огляд. Сама установка камери нічого складного не передбачає. Зазвичай камера має необхідний для встановлення кронштейн, тому водієві знадобиться лише просвердлити декілька отворів під болти кріплення і один отвір для кабелю. Потім йде включення камери заднього виду до загальної електромережі транспортного засобу.
 
 
Діяти необхідно за таким алгоритмом:
 

Крок 1. Підготовка дротів

 
Задня камера оснащена двома дротами: по одному здійснюється передача відеосигналу від камери до монітора, а другий дріт призначений для живлення. Якщо камера має короткі дроти, необхідно їх наростити так, щоб вони діставали від передньої панелі до кінця багажника (зазвичай, виробники комплектують камеру подовжувачем для відеосигналу).
 
 

Крок 2. Підключення живлення

 
Де взяти живлення для відеокамери? Найчастіше досвідчені автомобілісти підключають камеру до задніх ліхтарів. Таким чином, відразу після включення заднього ходу активується і камера.
 

Крок 3. Кріплення дротів

 
Всі дроти, які знаходяться в салоні та багажнику, обов'язково закріплюють і ховають. Ця дія гарантує запобігання несподіваним обривам мережі під час руху.
 
 

Крок 4. Підключення до магнітоли

 
Спочатку потрібно зайти в налаштування магнітоли, потім знайти розділ у меню "Камера заднього виду" та поставити пункт "Увімк.". Далі потрібно переключити полярність у режим батареї. Камера підключена!
 
 

Як вибрати камеру заднього виду?

 
Сучасний ринок автоелектроніки багатий на широкий асортимент камер заднього виду. Для того щоб полегшити та прискорити вибір потрібного пристрою, насамперед необхідно визначитися з пріоритетами, адже далеко не кожному водієві потрібна камера високої роздільної здатності.
 
Ми зібрали ключові параметри, на які варто звернути увагу при купівлі:
  1. Роздільна здатність (чим вище роздільна здатність відео, тим краща якість запису);
  2. Світлочутливість камери (на цей момент варто звернути увагу тим, хто часто їздить у темний час доби);
  3. Спосіб монтажу (якщо ви перед купівлею, вже вирішили, куди встановлюватимете камеру, то необхідно звернути увагу на тип кріплення);
  4. Кут огляду (найкраще брати в межах від 120 до 180 градусів, щоб у вас був хороший огляд заднього виду, але не було панорами, при якій спотворюється дійсність);
  5. Підбір монітора, на який камера видаватиме зображення. Але якщо у вашому автомобілі вже є магнітола з екраном, то вам необхідно лише знати, як відбувається підключення камери заднього ходу.
Купити якісну камеру заднього виду за доступною ціною ви можете у нашому інтернет-магазині Drossel. Гарантуємо широкий асортимент товарів, актуальні відгуки автомобілістів та швидку доставку по всій території України.
 
 

Висновок

 
Схема підключення відеокамери заднього виду доволі проста, тому більшість автовласників справляються з її інсталяцією своїми руками.
 
Сподіваємось, що наша стаття допомогла вам розібратися у тому, як правильно підключати камеру заднього ходу. Якщо у вас залишилися питання, зв'яжіться з нашими менеджерами у зручний спосіб та отримайте професійну консультацію.



Читати інші статьи...

Відгуки

09:41:20 19.10.2022

Оцінка 5
Дякую за статтю
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста