Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чим відеопарктронік краще за звичайний паркувальний радар?

19.08.2020
Процес паркування у багатьох початківців й навіть деяких досвідчених автомобілістів може викликати напад легкої паніки, який часто несумісний з успішним завершенням даного "маневреного" заходу. Відеопарктронік із сімейства паркувальних радарів - не те щоб антикварне явище у середовищі автомобільних девайсів, але до числа новітніх розробок він теж не відноситься, однак для більшості все одно залишається темною конячкою, яка вислизає з поля зору. Прийшов час поговорити про цей тип відеопристроїв та акцентувати увагу на його відмінностях від звичайного парктроніку.
 


Принцип роботи й особливості відеопарктроніків

 
Відеопарктронік є різновидом парктроніку; він збирає інформацію з усіх своїх паркувальних радарів та накладає її на відео з камери заднього огляду, а також, як правило, подає звуковий сигнал по мірі зближення з перешкодою (за аналогією зі стандартним парктроніком). Такий девайс відображає усі дані на одному екрані, не використовуючи шкали, яка далеко не завжди органічно вписується в інтер'єр авто.
 
Якщо говорити про "внутрішньовидові" відмінності відеопарктроніків, то існують моделі, що йдуть з вже встановленим дисплеєм та універсальною камерою заднього виду в комплекті. Більш бюджетним варіантом є пристрої, комплектацією яких не передбачено ні монітор, ні камеру, але при цьому вони розраховані на роботу із заводською камерою заднього ходу і, наприклад, з ШГП, куди виводиться зображення.
 


Переваги перед звичайними парктроніками

  1. Дані "стікаються" з двох різних та незалежних пристроїв.
  2. При неполадках з датчиками паркувальна камера, як і раніше, буде надавати візуальну інформацію.
  3. Для відеопарктроніків (на відміну від стандартних девайсів) не потрібно додаткових дисплеїв або індикаторів, адже для відображення картинки їх можна синхронізувати зі штатною магнітолою.
Щоб не кидати автовласника напризволяще при виборі підходящої моделі, незайвим буде запропонувати трійку своїх кандидатів на дану роль.

1. Відеопарктронік Falcon 2020 New - це той самий випадок, коли необхідний набір функцій та адекватна вартість злилися у одному флаконі.

2. Відеопарктронік Fighter FPS-01V - вдале рішення для тих, хто прагне створити всі умови для безпечного паркування.

3. Відеопарктронік iDial D-091 - варіант з ультразвуковими датчиками для високої точності виявлення перешкод.

Купуйте відеопарктроніки в інтернет-магазині Drossel.ua за приємною ціною і впевнено паркуйтеся навіть у обмеженій обстановці. Що стосується доставки, то вона здійснюється в будь-яку точку України у найкоротші терміни, а також, звернувшись до нас, можна розраховувати на вичерпну консультацію.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста