Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Рейтинг кращих автомобільних парктроніків

11.03.2020
На перших порах водійської практики одним із найбільш "підступних" маневрів є парковка, невдала спроба якої нерідко призводить до невеликих ДТП. Однак, якщо не панацеєю, то вкрай дієвим засобом від подібного роду напастей стане паркувальний радар. Ми склали рейтинг парктроніків, які найбільш затребувані серед автовласників, про них і поговоримо далі.
 
 

Відеопарктронік Fighter FPS-01V

 
За якісною візуалізацією простору позаду транспортного засобу сміливо звертайтеся до цього девайсу. Для даної мети необхідно попередньо підключити до нього камеру заднього виду та синхронізувати її з магнітолою або монітором у авто. Корпус паркувального асистенту надійно захищений від впливу агресивних зовнішніх факторів (пил, бруд, вода).

Відеопарктронік Falcon 2020 New


Дана паркувальна система на 4 датчики, місцем установки яких є задній бампер машини, має стандартний набір функцій. Модель оснащено біпером для подачі звукового оповіщення, що сигналізує про наближення до перешкоди, а також передбачає цифрову індикацію відстані. У наявності варіанти з чорними і сріблястими датчиками.



Парктронік Fighter FPS-4A

 
Такий паркувальний радар із розряду "дешево й сердито" повідомить водію про зближення з об'єктами шляхом звукової, цифрової та колірної (оснащений LED-дисплеєм) індикації. Пристрій запускається відразу після початку руху заднім ходом. Стабільна робота парктроніку забезпечена незалежно від часу та погодних умов: темрява, сильні опади, висока й низька температура повітря і т.д.
 

Парктронік Galaxy LED-01 PS04 / PS08

 
Ця універсальна паркувальна система передбачає наявність яскравого та добре читаємого LED-дисплея, а також функцію звукового оповіщення, гучність якого зростає по мірі наближення до перешкоди. При парковці в обмежених умовах мегаполісу, під час руху в інтенсивному потоці автомобілів або у міських заторах даний парктронік буде як ніколи доречний. У нашому асортименті комплектації на 4 і 8 датчиків.
 

 
 

Парктронік Steelmate PTS410EX

 
Завершує наш список найбільш просунутий паркувальний радар, який завдяки можливості самопрограмування однаково ефективний на будь-якому авто. З ним власники машин з фаркопом, захистом бамперу та запаскою, що розміщена на задній частині, зможуть уникнути помилкових спрацювань. За рахунок самодіагностики датчиків водій дізнається про стан системи і буде проінформований при виникненні будь-яких несправностей. Крім того, в якості опції можна використовувати функцію визначення перешкод на парковці.
 
 

Парктронік не тільки послужить незамінним помічником для автомобілістів-новачків, а й дозволить набратися цінного досвіду, щоб у майбутньому справлятися з паркувальними маневрами без сторонньої допомоги. Інтернет-магазин Drossel.ua познайомив вас зі своїм суб'єктивним ТОПом, тому автовласникам залишилося лише підібрати рішення, що максимально задовольнить їх потреби. Оптимальна ціна та швидка доставка зроблять покупку на нашому сайті ще більш приємною.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста