Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Тенти проти граду: чи захистить тент ваш автомобіль?

24.06.2020
Погода незалежно від пори року несе цілу низку випробувань для автомобіля. Серед неприємностей, які підготував літній сезон, однією з найбільш небезпечних є град. Сьогодні обговоримо розповсюджені способи захисту екстер'єру машини, а зокрема автомобільні тенти, від таких ударів матінки-природи і розглянемо, які з них будуть більш дієвими.
 

1. Тенти з піною

 
Чохли даного типу служать достатньо надійним захистом від механічних пошкоджень, проте побічним ефектом стане неминуче намокання транспортного засобу. До того ж ці автотенти досить важкі та вимагають регулярного догляду, оскільки після використання їх необхідно ретельно висушувати. Крім того, у якості наповнювача може бути використаний поролон. Експлуатація таких аксесуарів передбачає деякі труднощі у плані догляду, їх сушка займає багато часу, а також вони є габаритними і "швидкопсувними".
 

2. Тенти з парасолькою

 
Подібні автомобільні тенти є непоганим варіантом для захисту ЛФП, стекол та інших зовнішніх деталей від граду, але немає нічого ідеального, тому й тут доведеться враховувати деякі нюанси. Недолік цих тентів полягає у тому, що при першому ж сильному пориві вітру вони перестануть захищати ваш автомобіль (улетять), тож їх доцільно застосовувати виключно у безвітряну погоду.
 
 

3. Тенти Alzont

 
Alzont – це бренд, що заслужив репутацію надійного та якісного виробника автомобільних тентів. Дана компанія пропонує тенти у двох серіях:
Тенти Алзонт із серії Кар Кавер Преміум В1 Вотерпруф 3-лейер призначені для захисту авто від негативного впливу навколишнього середовища, різних атмосферних явищ, включаючи град.
 
Однією з ключових особливостей тентів Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer є використання високоякісних матеріалів виготовлення завдяки яким тент "дихає". Кожен чохол із цієї серії є тришаровим: нетканий спанбонд + водонепроникна поліетиленова плівка + УФ-стабілізатор. Матеріали, що застосовуються у виробництві, мають високу стійкість до ультрафіолетового випромінювання, вологи та механічних пошкоджень. А інноваційна технологія виготовлення швів запобігає пропусканню вологи під тент.
 
 
Конструкція тентів Alzont також заслуговує на увагу. Вони поставляються з усіма необхідними кріпленнями, що гарантує надійну фіксацію тенту на автомобілі навіть при сильному вітрі або дощі. Надійна фіксація забезпечить повний захист вашої машини від граду та інших атмосферних впливів!
 
Тенти Alzont представлені в різноманітних розмірах, що дозволяє вибрати оптимальний варіант, який підходить саме для вашої автівки. Це гарантує, що ваш автомобіль буде повністю охоплений чохлом, забезпечуючи максимальний захист від граду, снігу, інею, деревного соку, сонячного проміння, вітру тощо.
 
Не жертвуйте безпекою вашого транспортного засобу – виберіть тенти Alzont та насолоджуйтесь спокоєм, знаючи, що ваш автомобіль надійно захищений.


 
Безсумнівно, що найкращим захистом від крижаних опадів буде навіс та гараж, але, якщо ваш транспортний засіб днює і ночує під відкритим небом, то буде далеко не зайвим озброїтись якісним автомобільним тентом, щоб мінімізувати негативний вплив навколишнього середовища на його кузов.


Читати інші статьи...

Відгуки

18:37:12 18.08.2020

Оцінка 5
Какая стоимость тента от града?
Розкрити
Відповісти
Drossel

18:48:53 18.08.2020

Владимир, в нашем интернет-магазине есть тенты для авто фирмы Alzont, которые защищают от мелкого града размером с горох.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста