Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Навіщо потрібні тенти для авто взимку

16.01.2019
У зимовий період у автовласників, в розпорядженні яких немає гаража, виникає ряд проблем, які потребують ефективного вирішення. Якщо ваш транспортний засіб постійно знаходиться на вулиці, то вкрай бажано обзавестися автомобільним тентом.
 
По-перше, даний виріб відрізняється термостійкістю. По-друге, чохол допоможе захистити автомобіль від обмерзання, тому вам не знадобиться витрачати час на зіскоблювання криги, адже для очищення тенту від снігу та інших частинок досить просто його струсити. Крім того, крижана кірка може пошкодити лакофарбове покриття, що в подальшому призведе до появи іржі.
 
Якщо ви вважаєте, що зможете обійтися без тенту, то намагайтеся регулярно видаляти сніг з поверхні автомобіля. Справа в тому, що під шаром снігу температура стає вище і росте рівень вологості, а такі умови сприяють розвитку корозії.
 
Також тент доцільно використовувати для захисту ЛФП від:
  • пилу;
  • вигорання;
  • пташиного посліду;
  • слідів комах;
  • опадів (виріб стійкий до впливу вологи).

 

Тенти для авто Alzont


Якщо ви бажаєте забезпечити надійний захист автомобіля від зовнішніх факторів у зимову пору року, то рекомендуємо звернути увагу на тенти від виробника Alzont. Ці вироби є найкращим вибором для вашої машини.
 
Бренд Алзонт випускається надійні та довговічні тенти, які відмінно захищають від впливу різних погодних умов (вітру, вологи, снігу, перепадів температур та інших).


 
В асортименті нашого інтернет-магазину є дві серії:
Серія преміум стане найкращим вибором для використання у зимовий період. Дані чохли складаються із тришарового матеріалу (спанбонд, водонепроникна плівка, УФ-стабілізатор). Вони добре захищають автомобіль від впливу снігу, пилу, вітру, ультрафіолету, також відмінно відштовхують воду. Тенти на машину з цієї серії можна використовувати навіть на відкритій місцевості.
 
Серія стандарт відрізняється нижчою ціною. Такі чохли виготовляються з якісного поліпропілену. Цей матеріал дихає, завдяки чому виключена можливість утворення конденсату на кузові авто. Дані тенти також захищають від негативного впливу зовнішніх факторів, але більше підходять для використання в приміщенні (гараж, крите паркування).


 
Якщо ви хочете більше дізнатися про тенти від бренду Алзонт, то рекомендуємо ознайомитися зі статтями «Чим відрізняються серії чохлів на авто Alzont» і «8 причин купити чохол на авто Alzont».

Примітка:
 
Якщо ж ви є щасливим власником гаража, то необхідно враховувати деякі нюанси. В неопалюваному і погано вентильованому приміщенні виникнення іржі - це не таке вже й рідкісне явище. Через постійні температурні перепади на кузові транспортного засобу утворюється конденсат, який, власне, і призводить до появи корозії.
 

Захищаємо авто "по всіх фронтах"

 
Деякі водії, з огляду на підвищений рівень небезпеки на дорогах, не користуються автомобілем в холодну пору. Щоб незатребуваний автомобіль вдало перезимував, також необхідно забезпечити належний догляд за мотором. Для профілактики іржі в двигуні можна вдатися до "послуг" зовнішніх і внутрішніх консерваторів. Гідним претендентом на цю роль є продукція компанії Лікві Молі (зовнішній консерватор Liqui Moly Motorraum-Versiegelung і засіб для внутрішнього захисту мотора від іржі Liqui Moly Motor Innen-Konservierer).
 
 
Крім цього, слід перевірити, щоб в систему охолодження двигуна було заправлено необхідну кількість охолоджуючої рідини, в іншому випадку корозія зможе дістатися і туди. Також настійно рекомендується відключити акумуляторну батарею від бортової мережі, щоб уникнути її повного розряду, який, як правило, в умовах суворої зими відбувається через 2-3 тижні.
 
Купуйте необхідні аксесуари, дотримуйтеся нескладних правил по догляду за транспортним засобом і ви запросто зможете захистити свій автомобіль від несприятливого впливу навколишнього середовища в зимовий час.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста