Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чим відрізняються серії тентів-чохлів на авто Alzont

18.09.2023
На сучасному ринку автотоварів багато водіїв стикаються з питанням, як ефективно захистити свій автомобіль від негоди, УФ-променів та інших небажаних впливів. Один з найефективніших та найпопулярніших способів – це використання тентів-чохлів для авто
 
У статті ми розглянемо дві серії тентів від виробника Алзонт: Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer та Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer, їхні особливості, переваги та головні відмінності.


 

Особливості та переваги Alzont Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer


Алзонт Кар Кавер Стандарт В1 Бризебл 1-лейєр є бюджетним варіантом. Дана серія відмінно підходить для використання в приміщеннях, таких як гараж або паркування. Цей тент на машину має такі особливості: 
  1. Дихаючий матеріал. Виготовлений з дихаючого 1-шарового матеріалу (поліпропілену), який запобігає конденсації під тентом та підтримує оптимальну вентиляцію. 
  2. Захист кузова від пилу та подряпин. Тент надійно захищає автомобіль від пилу, бруду та дрібних пошкоджень, які можуть виникнути. 
  3. Широкий вибір розмірів. Серія Standard V1 доступна в 10 різних розмірах, що дозволяє легко підібрати намет для будь-якої машини. 

 

Особливості та переваги Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer


Серія Кар Кавер Преміум В1 Уотерпруф 3-лейєр – ідеальний варіант для всесезонного використання. Тенти з преміальної лінійки надійно захищають авто як від УФ-променів, так і від сильних морозів та інших погодних умов. Дані тенти мають такі особливості: 
  1. Водонепроникність 3-х шарового матеріалу. Дані вироби складаються із трьох шарів, завдяки чому тенти цієї серії надійно захищають авто від дощу, снігу та інших негативних впливів. 
  2. Захист від УФ-променів та інших зовнішніх факторів. Premium V1 має високий ступінь захисту від УФ-променів, що допомагає запобігти вигоранню лакофарбового покриття вашого авто. Крім цього, дані тенти ефективно відштовхують вологу, а також стійкі до вітру. 
  3. Шви виконані за інноваційною технологією. Унікальна технологія виготовлення швів запобігає пропусканню вологи під тент. 
  4. Просте та швидке встановлення. Тент легко та надійно фіксується на кузові. Вироби мають еластичні краї та ремінці з пряжками для міцної фіксації. Також тут є пластир для антени. 
  5. Широкий вибір розмірів. Як і в серії Standard Premium V1 доступна в 10 різних розмірах, що дозволяє знайти ідеальний тент для автомобіля. 

 
Якщо у вас є сумніви або питання щодо вибору розміру тенту, наші менеджери завжди готові допомогти вам і надати професійну консультацію. 
 
В комплекті з тентами для авто йде сумка-рюкзак, що забезпечує дбайливе та комфортне зберігання виробів. Вона значно полегшує процес транспортування. Сумка виготовлена з якісних матеріалів, які стійкі до впливу негативних факторів.


 

Висновок 


Тенти на авто Алзонт – це високоякісні та надійні вироби, що надають ефективний захист кузову машини. Якщо ви шукаєте тент для використання в приміщенні, Car Cover Standard V1 є ідеальним вибором, оскільки він дозволяє автомобілю "дихати". У разі необхідності в надійному всесезонному захисті Premium V1 стане кращим вибором, оскільки він має водонепроникний 3-кульовий матеріал і захист від УФ-променів. 
 
Купити високоякісний тент для авто за прийнятною ціною можна в інтернет-магазині Drossel. Доставка здійснюється по всій території України. Залишайте свої відгуки на нашому сайті.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста