Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

8 причин купити тент-чохол на авто Alzont

19.09.2023
Щоб зберегти автомобіль у відмінному стані та подовжити його термін служби, важливо приділяти належну увагу догляду та захисту. Одним з ефективних способів захисту машини від несприятливих факторів навколишнього середовища є використання тент-чохла. У цій статті ми розглянемо причини, чому варто вибрати тент-чохол для авто від виробника Alzont.


 

Причина №1. Ефективний захист від погодних умов


Погода може бути примхливою, внаслідок чого транспортні засоби піддаються впливу дощу, сонця, снігу, граду та навіть пилу. Тент-чохол Alzont надає надійний захист від усіх цих факторів. Він запобігає попаданню вологи та забруднень на поверхню автомобіля, що сприяє збереженню кузова в ідеальному стані.
 

Причина №2. Захист від УФ-променів


Довготривала дія ультрафіолетових променів може призвести до вицвітання лакофарбового покриття, пластику та гуми на автомобілі. Тент-чохол від бренду Алзонт забезпечує захист від ультрафіолетового випромінювання, що допомагає зберегти яскравий та насичений колір кузова.


 

Причина №3. Запобігання механічним пошкодженням


Стоянка автомобіля на відкритій місцевості може бути ризикованою через можливі механічні пошкодження. Тент-чохол захищає автомобіль від подряпин, ударів і предметів, що падають (наприклад, гілок дерев).
 

Причина №4. Збереження інтер'єру


Не лише зовнішній вигляд кузова є важливим. Тент на машину також захищає інтер'єр від ультрафіолетових променів, які можуть пошкодити салон, призвести до знебарвлення та тріщин на панелі приладів, вицвітання сидінь.


 

Причина №5. Велика різноманітність моделей


Тенти для авто від бренду Алзонт представлено в двох серіях. Серія Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer є бюджетним варіантом. Вона ефективно захищає авто від негативного впливу зовнішніх факторів, не пропускає вологу та міцно фіксується на машині за допомогою ремінців з пряжкою.
 
Серія Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer є преміальною версією, яка виконана з тришарового матеріалу. Дані тенти не тільки захищають від негативного впливу навколишнього середовища, але й мають водовідштовхувальні властивості.
 
Крім цього, кожна серія тентів для авто Alzont представлена в 10 розмірах. А це означає, що кожен автолюбитель зможе підібрати потрібний варіант для своєї машини.


 

Причина №6. Економія часу та грошей


Купівля тент-чохла від Alzont – це інвестиція, яка дозволяє заощадити на ремонті та фарбуванні автомобіля в майбутньому. Крім того, він допомагає скоротити кількість часу, що витрачається на прибирання та догляд за машиною.
 

Причина №7. Просте встановлення та надійна фіксація


Тенти цього бренду легко кріпляться на авто. Вони мають еластичні краї, що забезпечують щільне прилягання до поверхні. Також в комплект входять ремінці із пряжками, які гарантують надійну фіксацію та захист від здування вітром.
 

Причина №8. Сумка-рюкзак у комплекті


Автотент Alzont поставляється у зручній сумці-рюкзаку, перевагами якої є:
  • якісний матеріал;
  • оптимальні розміри (чохол у складеному вигляді ідеально поміщається в рюкзак, який не займає багато місця в багажнику або гаражі);
  • наявність зручних ручок-затягувань;
  • гарантує надійне збереження чохла від пилу, вологи та вицвітання;
  • стильний дизайн (рюкзак виконаний у колір тенту).

 

Висновок


Тент-чохол для Alzont – це практичний та економічно вигідний спосіб захистити вашу машину від негативного впливу навколишнього середовища. Цей аксесуар забезпечує комплексний захист, зберігаючи зовнішній вигляд та стан вашого авто на довгі роки.


 
В інтернет-магазині Drossel ви можете ознайомитись з актуальними відгуками та купити тент для авто за прийнятною ціною. Доставка здійснюється в усі регіони України в короткі терміни.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста