Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чому поставив галоген з надбавкою за яскравістю, а світло не стало краще?

26.01.2021
На сьогоднішній день галогенові лампи все ще залишаються невід'ємною частиною головного освітлення більшості сучасних автомобілів. Багато автовласників з тих чи інших причин не змінюють галогенки на світлодіодні лампи або ксенон, а вважають за краще встановлювати популярні нині галогенні лампи з надбавкою за яскравістю. Більш детально про такі лампи ми розповідали в нашій статті "Збільшення яскравості галогенних фар до 200%. Міф чи реальність?".
 
 
Однак за заявами деяких автовласників, після установки подібних ламп з покращеними характеристиками, вони не побачили бажаного результату. Давайте розберемося, в чому може бути проблема?
 
До основних причин, чому світло в фарах не стало краще, можна віднести:
  • Стан скла фар. Серед водіїв існує хибна думка, мовляв якщо скло фар просто прозоре, то цього цілком достатньо для гарного світла. Але є такий важливий показник як світлопропускаємість скла і чим він вищий, тим більше світла потрапляє на дорогу. Зверніть увагу, скло не повинно бути помутнілим або пожовклим, мати дрібні ушкодження у вигляді піскоструя, тонованим.
  • Незадовільний стан відбивача (рефлектора). Він не повинен бути вигорілим, мати сліди корозії та зносу.
  • Несправність електрики. Напруга в електромережі автомобіля повинна бути стабільною і в допустимих нормах. Також в нормальному стані повинна бути і контактна група. Недостатня напруга, окислення або корозія на контактній групі підключення до лампи призводить до зменшення світловіддачі галогенової лампи.

Підведемо підсумки. Для збільшення яскравості світла фар і поліпшення його якості в цілому, часом недостатньо просто замінити галогенові лампи на більш яскраві. Слід перевірити стан скла фар, відбивачів та електрики автомобіля. Тільки після цього буде досягнут бажаний результат і ваші поїздки стануть комфортнішими і безпечнішими.

Швидко підібрати якісні автолампи можна клікнувши за цим посиланням:


 
Якщо залишилися питання або потрібна консультація по головному освітленню, телефонуйте і наші менеджери вам допоможуть. Замовляйте галогенні лампи з надбавкою за яскравістю в інтернет-магазині Drossel.ua. Доставка можлива по всій території України!



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста