Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 галогенних ламп h7. Свіжий рейтинг

06.09.2022
Сучасна автомобільна оптика комплектується різноманітними лампами. Цоколь Н7, що використовується у фарах ближнього / дальнього світла та ПТФ, прийнято вважати одним із найпоширеніших, оскільки він зустрічається на більшості транспортних засобів. Лампочки h7 відрізняються рядом характеристик, включаючи колірну температуру та яскравість світлового потоку, технологію збірки та експлуатаційний термін. Виникає питання: «Які моделі з різноманіття варіантів більш якісні?». Пропонують найкращі лампи H7 тільки в преміальній категорії, чи їх можна знайти навіть у бюджетному сегменті? Відповісти на ці запитання та вибрати підхожі моделі допоможе свіжий рейтинг.
 
На сьогоднішній день використовують галогенні, світлодіодні та ксенонові джерела освітлення. У цій статті ми зупинимося на галогенних моделях із цоколем Н7.
 
 

Галогенні лампи: ключові особливості

 
Галогенки мають тонку вольфрамову нитку розжарювання. Забезпечують якісний розподіл світла. Вартість ламп даного типу зазвичай є нижчою, ніж ціна світлодіодів або ксенону. До того ж галогенові лампи легко замінювати. За популярністю вони посідають перше місце у автовласників серед усіх ламп.
 
 
Усі галогенки умовно можна розділити на моделі:
  • із підвищеною яскравістю;
  • із тривалим терміном служби.
Яскравість галогенок зберігається протягом усього експлуатаційного терміну (близько 500 годин). Також до переваг цього виду освітлювальних приладів відносять той факт, що вони мінімізують ризик засліплення водіїв зустрічної смуги. Для повноцінного функціонування додаткове обладнання (блоки розпалювання тощо) не потрібні.
 
 
 
 
Ми провели детальний аналіз цієї продукції, враховуючи думку експертів та відгуки українських водіїв. Відразу хочеться відзначити, що лампи з цоколем Н7 повинні відповідати стандарту якості ЕСЕ 37. Щодо брендів, то безумовними лідерами є компанії-виробники Philips та Osram.
 
 

ТОП-5 галогенних ламп

 

1 місце. Комплект галогенних ламп Philips RacingVision GT200 12972RGTS2 +200% (H7)

 
Відкривають наш рейтинг автомобільні галогенні лампи Philips GT200 12972RGTS2 +200% (H7) із серії РейсінгВіжн. Ці галогенні лампи дозволяють значно покращити якість автомобільного освітлення. Вони генерують світло з підвищеним рівнем яскравості (на 200%) та покращеним променем (світить далі на 80 метрів, порівняно зі стандартними модифікаціями). Галогенові лампочки від Філіпс поставляються в блістерній коробці, тому даний комплект чудово підійде для подарунка.
 
Технічні характеристики:
  • потужність – 55 Вт;
  • робоча напруга – 12 В;
  • колірна температура складає 3500 K;
  • світловіддача – 1500 Лм ± 10%.

 

2 місце. Комплект галогенних ламп Osram Night Breaker Laser 64210 NL Duobox +150% (H7)

 
Дані галогенні лампи перевершують своїх попередників за технічними характеристиками та відрізняються стильним дизайном. Їхня покращена технологія виготовлення призвела до збільшення яскравості на 150% у порівнянні зі звичайними лампами.
 
Лампи з цоколем H7 випромінюють промінь, що тягнеться до 150 метрів, а їх світло стає білішим на 20% порівняно зі стандартними лампами. Ці джерела світла покращують видимість, що значно підвищує швидкість реагування на позаштатні ситуації під час руху.
 
Інші характеристики галогенок від бренду Осрам:
  • номінальна напруга – 12 В;
  • потік світла – 1500 Лм;
  • діаметр – 12 мм;
  • довжина – 59 мм.

 

3 місце. Комплект галогенних ламп Osram Cool Blue Boost 62210CBB-HCB Duobox (H7)

 
Це вдосконалені галогенні лампи, які забезпечують підвищену яскравість та стильне освітлення з блакитно-білим світлом. Вони є потужними та ефективними, пропонуючи на 50% більше світла на дорозі в порівнянні зі стандартними лампами із синім покриттям.
 
При виготовленні використовується кварцове скло замість тугоплавкого, що робить лампи більш міцними та стійкими до підвищеної температури, вібрацій та трясіння. Колба герметизована та має компактні розміри, а між контактами вбудований скляний елемент.
 
Характеристики даного товару:
  • колірна температура – 5000 K;
  • світловий потік 1100 Лм (±15%);
  • тривалий термін служби ламп – 350 годин.

 

4 місце. Комплект галогенних ламп Philips X-treme Vision Pro 150 12972XVPS2 +150% (H7)

 
На четвертому місці комплект галогенних ламп X-treme Vision Pro 150 12972XVPS2 +150% (H7) від компанії-виробника Philips. Промінь, що генерується галогенками Філіпс, на 150% яскравіший, у порівнянні зі звичайними аналогами, а його довжина перевищує показники стандартних модифікацій на 70 метрів. Дані джерела освітлення оснащені кварцовим склом Philips Diamond Precision, яке характеризується високою світлопропускною здатністю, стійкістю до стрибків температури та тиску.
 
Технічні характеристики:
  • колірна температура – ​​3400 K;
  • рівень потужності, що споживається у процесі роботи, становить 55 Вт;
  • напруга – 12 В;
  • світловіддача становить 1550 ± 15% Лм.

5 місце. Комплект галогенних ламп Philips VisionPlus PS 12972VPS2 (H7)

 
Рейтинг кращих галогенок h7 закривають лампи Philips VisionPlus PS 12972VPS2 (H7). Дані галогенні лампи забезпечують на 60% більше світла, завдяки чому рівень безпеки та комфорту водія значно підвищується. Широкому огляду дорожнього полотна та запобіганню аварійним ситуаціям сприяє збільшений світловий потік (на 25 метрів далі, ніж промені традиційних джерел світла). Автолампи Філіпс Віжн Плюс PS 12972VPS2 (H7) виконані з високоякісного кварцового скла, яке гарантує стабільність роботи за будь-яких типів водіння та унеможливлює несправності на початкових етапах експлуатаційного терміну.
 
Технічні характеристики:
  • потужність – 55 Вт;
  • номінальна напруга – 12 В;
  • експлуатаційний термін – близько 400 годин.
 
Якщо ви шукаєте справді яскраві та потужні галогенні лампи з цоколем H7, сміливо купуйте будь-який комплект із нашого рейтингу!

Швидко підібрати якісні автолампи ви можете, натиснувши на картинку нижче:


 
В інтернет-магазині drossel.ua актуальні ціни та широкий асортимент товарів у розділі «Автосвітло». Оперативна доставка замовлень здійснюється в усі регіони України. Чекаємо на ваші відгуки!


Читать другие статьи...

Отзывы

19:34:52 25.10.2023

Оцінка 5
Філіпс та осрам без сумнівів лампи гарні, але… Дуууже не довговічні. Користувався осрам найт брекер з плюсами та філіпс- максимальний термін в мене складав півроку, це ще до змін в ПДР про ввімкнення ближнього поза населеними пунктами. Тож робіть висновки самі.
Розкрити
Відповісти
Drossel

13:29:04 26.10.2023

Доброго дня Олександр. Так як ці лампи мають прибавку до яскравості, вони будуть мати менший термін служби, порівняно зі стандартною галогенкою, але при цьому ви матимете більш яскраве світло
Розкрити

21:18:03 17.08.2023

Оцінка 5
Здравствуйте!хочу купить лампы ближнего света и противотуманки на Hyundai i30 2008год.в интернете много выборов .и не знаю какое.у меня было раньше Hyundai getz и я там поменял Линзы q5 и лампы d2s.и горело отлично и на мокром асфальте и на сухом.потом купил Hyundai i30 там тоже стоят линзы но лампы гологен.и светят не так.и хотел заменить на гологен лампы получше чтоб хорошо было видно и на сухом асфальте и на мокром асфальте.как в Getze.какие посоветуете осрам или Филипс .у вас там Тор 5 рейтинг лучших ламп.и на противотуманки какие лучше?чтоб я включил ближний и противотуманки и горело хорошо и видно было.или какой есть вариант.спасибо
Розкрити
Відповісти
Drossel

10:52:14 18.08.2023

Добрий день, Ігорю. Для гарної видимості радимо вам використовувати лампи з прибавкою по світлу +200%, але вони прослужать вам менше, ніж, наприклад, з прибавкою +100%. В такому разі чудовим варіантом будуть Osram Night Breaker 200 або Philips Racing Vision GT200 +200%. Для ПТФ гарним вибором будуть галогенні лампи Philips H27W/1 PG13 PS 12059 C1.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста