Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Порівняння галогенних ламп Philips, Osram і Bosch

27.09.2018
Величезний асортимент галогенних ламп і схожі моделі збивають з пантелику багатьох автомобілістів, через що дуже складно підібрати відповідний продукт. У цій статті ми підготували для вас матеріал про три найбільш популярних виробників галогенних ламп. Ви дізнаєтеся основні "фішки" і відмінності між джерелами світла від Philips, Osram, Bosch.


Що особливого в галогенках Philips?

 

Галогенні лампи від бренду Philips  це гарантована якість освітлення. Компанія пропонує на даний момент безліч лінійок. Більшість клієнтів і професійних установників віддають перевагу таким лампам:

Галогенки від бренду Філіпс підійдуть для тих, хто віддає перевагу більш білому, холодному світлу. Якщо ви шукаєте найяскравіші лампи, то вибирайте серію Racing Vision або X-tremeVision. Вони дають надбавку за яскравістю 150% і 130% відповідно. Використовуючи такі лампи, можна бути впевненим в тому, що будь-яка поїздка буде безпечною.
 

Варто було б окремо сказати про якість цих галогенних ламп. Але бренд Philips не потребує цього. Відзначимо тільки, що продукція відповідає жорстким європейським вимогам безпеки.


Чому популярні лампи Osram?


Компанія Osram є фахівцем в області виробництва джерел світла. Вони випускають безліч лінійок галогенних ламп, серед яких найвідомішими можна назвати:

Ці галогенки відрізняються збільшеною яскравістю (130%, 110%, 60% відповідно). Вони також мають подовжений світловий потік. Все це сприяє поліпшенню видимості на дорозі. Галогенні лампи Осрам відрізняються від аналогів більш теплими відтінками світла. Вони не поступаються за якістю продукції Philips. Ви можете сміливо замовляти будь-які лампи Osram і не помилитеся з вибором.

Чому галогенові лампи Bosch варті уваги?


Бренд Bosch не відстає від конкурентів і теж робить ставку на якість ламп. Їхня продукція відповідає нормам ЄС. Найбільш популярні лінійки:

  • Plus 30;
  • Plus 50;
  • Plus 90;
  • Xenon Blue.

Вони дають прибавку за яскравістю 30%, 50%, 90%. Галогенки захоплюють не тільки дорогу перед авто, але і ділянки з боків. А лампи з серії Bosch Xenon Blue дають біле світло з блакитним відтінком, максимально наближене до ксенонових ламп. Якщо Ви не готові переплачувати за бренд і вам досить яскравості, то рекомендуємо зупинитися на галогенних лампах Бош. Їх ціна нижча, ніж у двох попередніх брендів.

Підіб'ємо невеликі підсумки. Якщо Вам потрібні найяскравіші галогенки з білим, холодним світлом, то однозначно вибирайте Philips. Для тих, хто віддає перевагу більш м'якому і теплому білому світлу, краще підійдуть джерела світла від Osram. Не готові переплачувати? Тоді вибирайте Bosch.
 
У нашому інтернет-магазині точно знайдуться відповідні галогенові лампи для Вашого авто. Телефонуйте, ми допоможемо з підбором!

Швидко підібрати автолампи ви можете клікнувши за цим посиланням:



Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста