Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Що вибрати — відеодзеркало чи традиційний реєстратор?

06.06.2018
Напевно, кожен стикався на дорозі з автолюбителями, у яких культура водіння абсолютно відсутня. У разі аварії з таким водієм або будь-якої іншої позаштатної ситуації запис з реєстратора стане доказом Вашої невинності. Допоможе відео і у визначенні вандала, який пошкодив Ваше авто.
 
Вирішили купити реєстратор, але не знаєте який вибрати? У даній статті ми розглянемо переваги відеодзеркала і традиційного відеореєстратора, а також дамо поради щодо вибору.
 
Звичайні відеореєстратори являють собою мініатюрну камеру, яка найчастіше кріпиться за допомогою присоски на лобове дзеркало. Реєстратор може бути як з монітором, так і без. Багатьох клієнтів приваблює широкий ціновий діапазон відеореєстраторів, проте бюджетні пристрої записують відео в низькій роздільній здатності. Всі моделі реєстраторів мають обмежений функціонал  вони знімають відео і роблять фото. Підключається відеореєстратор безпосередньо до прикурювача.
 
 
Відеодзеркало зовні мало відрізняється від штатного дзеркала заднього виду. Воно не привертає уваги і відрізняється більш широким функціоналом в порівнянні зі звичайними реєстраторами:
  • можна підключити камеру заднього виду;
  • не загороджує огляд попереду автомобіля;
  • відсутні провода, що ведуть до прикурювача;
  • не привертає уваги оточуючих.
Даний вид реєстраторів може використовуватися як звичайне дзеркало заднього виду. При необхідності можна включити екран, наприклад, під час паркування. Шнур живлення та інші провода не заважають, так як розташовуються в стелі. Сучасні моделі додатково оснащені датчиком руху і починають запис відео при його спрацьовуванні. Багато відеодзеркал мають вбудований GPS-модуль, відповідно відпадає необхідність в придбанні і установці навігатора.
 
 
При виборі реєстратора в свій автомобіль рекомендуємо визначитися з метою його установки. Якщо вам необхідно лише записати відео під час руху авто, то краще зупинитися на традиційному відеореєстраторові. Однак слід пам'ятати, що він привертає увагу, а також погіршує огляд, займаючи місце на лобовому склі. Якщо ви не хочете встановлювати зайвий пристрій в салоні, то сміливо вибирайте відеодзеркало. Функціональне дзеркало з монітором не тільки запише те, що відбувається попереду авто і на сусідніх смугах, але і виведе картинку з паркувальної камери. Внутрішньосалонне дзеркало з монітором стильно виглядає і вдало вписується в інтер'єр авто.
  
В інтернет-магазині Drossel можна купити такі відеодзеркала:



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста