Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 кращих дзеркал-відеореєстраторів

15.09.2020
Мало хто з водіїв може похвалитися наявністю в автомобілі дзеркала заднього виду з монітором та ще й з вбудованим відеореєстратором. Це досить компактний і багато в чому зручний у використанні девайс, який істотно полегшує процес парковки автомобіля. Постійно зростаючий асортимент дзеркал реєстраторів викликає деякі складнощі при виборі подібного гаджета. Ми вирішили допомогти у виборі кращого дзеркала реєстратора і склали свій рейтинг:
 

1. Дзеркало заднього виду з монітором, відеореєстратором та камерою заднього виду Falcon HD M10-LCD

 
Даний девайс буде мати гармонійний вигляд в салоні вашого автомобіля. Дзеркало реєстратор від Фалкон має відмінне співвідношення ціна  / якість. До його основних переваг можна віднести:
  • сучасний G-сенсор (GC2063);
  • якісну оптику;
  • сенсорний дисплей IPS діагоналлю 9,66 дюймів;
  • підтримку функцій циклічного запису без втрати даних;
  • високопродуктивний процесор MStar8336;
  • вбудований мікрофон;
  • наявність літій-іонного акумулятора;
  • функцію WDR, яка дозволяє налаштовувати контрастність;
  • функцію нічної зйомки та інші.

 

2. Дзеркало заднього виду з монітором, відеореєстратором і камерою заднього виду Prime-X 109C
 

Це досить якісний і багатофункціональний девайс, який буде ефективним помічником водієві. Має відмінну якість збірки і відеозапису, а завдяки камері заднього виду з кутом огляду в 170 градусів і сенсорного екрану розміром 9 дюймів користуватися цим дзеркалом буде зручно і комфортно. Це дзеркало підключається через роз'єм прикурювача і працює від напруги бортової мережі 12-24В, що дозволяє його використовувати не тільки на легковому, але і на вантажному транспорті. Також в даному дзеркалі-реєстраторі реалізована можливість відрегулювати паркувальні лінії для коректного відображення відстані до перешкоди.

3. Дзеркало заднього виду з монітором, відеореєстратором, Wi-Fi, GPS, системою ADAS та камерою заднього виду Aspiring MAXI 1 SpeedCam

 
Серед основних можливостей дзеркала заднього виду від Аспіринг виділяють монітор, відеореєстратор, вбудований Wi-Fi, GPS-модуль, систему ADAS, а також камеру заднього огляду, передбачену комплектацією. Має дизайн стандартного внутрішньосалонного дзеркала, яке не привертатиме зайвої уваги з боку вулиці. У розпорядженні користувача також доступна єдина база дорожніх попереджень SpeedCam (містить інформацію про камери контролю швидкості, пости ДПС тощо).

 

4. Дзеркало заднього виду з монітором Prime-X 043/102

 
Prime-X 043/102от – сучасне дзеркало заднього виду з монітором. За якістю та дизайном воно нічим не відрізняється від оригінальних дзеркал BMW, Toyota, Audi та ін. Виріб характеризується лаконічним дизайном, завдяки чому він не привертатиме сторонньої уваги. До інших переваг варто віднести 2 відеовходи для паркувальної камери, антиблікове покриття та 4,3” дюймовий монітор з роздільною здатністю 480х272 пікселів.

 

5. Дзеркало заднього виду з монітором Phantom RM-50

 
Phantom RM-50 – це дзеркало заднього виду з 5-дюймовим монітором. Воно легко фіксується на штатному дзеркалі за допомогою спеціальних затискачів. Вбудований монітор відрізняється яскравістю та гарантує чіткість картинки, що подається паркувальною камерою (не поставляється в комплекті), в будь-який час доби.


 
Всі перераховані вище дзеркала заслуговують вашої уваги і більш пильного розгляду їх характеристик. Кращий відеореєстратор дзеркало підбирається індивідуально, виходячи з переваг і вимог до пристрою самого автовласника. Якщо залишилися питання або потрібна допомога в підборі дзеркала реєстратора, телефонуйте, менеджери вам допоможуть!



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста