Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Як вибрати відеореєстратор-дзеркало?

21.09.2017
З приходом в наше життя смартфонів, нам більше не потрібні будильники, плеєри, магнітофони, домашні телефони, календарі тощо. Все це тепер знаходиться в одному компактному пристрої. В сторону універсальності також хилиться і автоелектроніка. Тепер уже не потрібен окремий відеореєстратор на лобовому склі з купою дротів, GPS-навігатор і монітор для виведення зображення паркувальної камери. Весь цей функціонал поміщається в універсальному відеореєстраторові-дзеркалі. До вибору такого пристрою потрібно підійти належним чином. Є такі переваги, які Ви отримаєте навіть від самого бюджетного відеозеркала:
  • За рахунок установки на штатному дзеркалі (або замість нього) і відповідного зовнішнього вигляду, цей девайс практично непримітний для зловмисників.
  • Позбавляє Вас від зайвих проводів і присосок на лобовому склі, які заважають видимості і легко помітні для сторонніх очей
  • Компактність
  • Більш приваблива ціна в порівняння з покупкою кожного з пристроїв окремо
  • Покриття антивідблиску, що захищає від засліплення фарами  автомобілів, що  їдуть позаду.

Характеристики, якими має володіти подібний пристрій, випливають з його завдань. Наприклад, якщо Ваше авто хтось зачепить на парковці, то для того, щоб реєстратор на це зреагував і почав запис, необхідна наявність G-датчика. Сюди ж відносимо кут огляду, якого може вистачити, а може і не вистачити для того, щоб розібратися в ситуації. Кут повинен бути не менше, ніж 120 градусів, але не дуже близько до 180, тому що зображення буде з невеликим спотворенням - ефектом "риб'яче око". Деякі моделі дзеркал відеореєстраторів мають сонцезахисний козирок - аналог бленди, яка захищає матрицю від попадання прямих сонячних променів, внаслідок чого не губиться контраст і якість зображення.

Якщо сталося ДТП, то вирішальним може виявитися всього 1 кадр, тому швидкість запису повинна бути не нижче 30 к / с. Якість картинки повинна бути HD або краща. Як би Ви добре не відчували габарити свого авто, пристрій повинен мати функцію накладення паркувальних ліній на зображення. Це може заощадити кошти на ремонт одразу двох авто. Не обов'язково, але бажано наявність GPS-модуля, який буде корисний і для навігації і для проставлення геоміток на файлах відеореєстратора. Вбудований Bluetooth також можна віднести до категорії необов'язкових функцій, але тим не менш зручно, коли Ви можете говорити по телефону, не відволікаючись від дороги. Крім покриття антивідблиску, в деяких відеозеркалах є функція автозатемнення, завдяки якій навіть дальнє світло водіїв ззаду має невеликі шанси вас засліпити.
 
Як бачите, відеореєстратор-дзеркало - дуже корисна річ, яка має безліч функцій. Але на ньому лежить велика відповідальність, тому що якщо він вийде з ладу, Ви позбудетеся всього відразу. Тому не погоджуйтеся на сумнівно низькі ціни, придбайте моделі перевірених виробників в нашому інтернет-магазині.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста