Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 відеореєстраторів: кращі автомобільні відеореєстратори

29.03.2021
З кожним роком автомобілів та інших учасників дорожнього руху на наших дорогах стає все більше, а це призводить до збільшення ризику потрапити в ДТП. Ситуації бувають різні, тому відразу, без залучення свідків розібратися в події і визначити хто правий, а хто порушив не виходить.
 
Тому багато автовласників користуються відеореєстратором. Це досить компактний пристрій, не займає багато місця в салоні автомобіля і не обмежує огляд водієві.
 

Часто, при будь-яких спірних ситуаціях, обидва учасники ДТП мають кардинально різні пояснення події, а наявність реєстратора хоча б в одному з автомобілів забезпечує максимально об'єктивну оцінку того, що сталося.
 
Багато хто задається питанням: який відеореєстратор купити? Ми вирішили скласти свій ТОП-5 кращих автомобільних відеореєстраторів і він виглядає так:
Це сучасний девайс з Wi-Fi додатковою камерою. Він оснащений поворотним механізмом, який дозволяє побачити все, що відбувається у самій машині. Легко встановлюється за допомогою спеціальних магнітів. Завдяки цьому на лобовому склі не буде зайвих проводів і пристрій гармонійно доповнить салон транспортного засобу. Кут огляду становить 170 градусів, що цілком достатньо для охоплення дорожньої обстановки.

USB-відеореєстратор, який веде запис у роздільній здатності Full HD 1080 пікселів. Підключається до магнітоли за допомогою USB-кабелю, тому управління та перегляд відеофайлів здійснюється з екрана головного пристрою. Головна особливість цієї моделі – наявність інтелектуальної системи ADAS, яка допомагає водієві керувати машиною (контролювати дорожню ситуацію, дистанцію між автомобілями). Кут огляду – 170 градусів.
Даний відеореєстратор має невеликі розміри (5х5.2х5.3 см), вбудований мікрофон, Wi-Fi та продуктивний процесор Generalplus GPCV5168, який забезпечує реалізацію функції WDR (технологія, завдяки якій відеореєстратор може вести зйомку в будь-яких, навіть дуже складних умовах освітленості). Запис відео здійснюється в форматі H.264 MOV / MP4 з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Частота кадрів становить 30 одиниць в секунду. Також варто відзначити наявність вбудованого якісного дисплея з розміром 1,5 дюйма, за допомогою якого проводиться налаштування відеореєстратора і перегляд відзнятих відеоматеріалів.
Особливістю цього реєстратора є відсутність дисплея. Всі налаштування і управління девайсом здійснюється за допомогою спеціального додатку через Wi-Fi. Він забезпечує високу якість зйомки - 1920х1080 пікселів з частотою 60 кадрів в секунду і кутом огляду - 170 градусів. За обробку відео відповідає досить потужний процесор Novatek 96655, а за відмінну якість картинки - сенсор CMOS SONY IMX322 1 / 2.8 ". Даний відеореєстратор кріпиться до лобового скла за допомогою 3М скотча. Це відмінний девайс за свою ціну.
Головною відмінною рисою цього відеореєстратора є наявність в комплекті другої камери, завдяки якій можна стежити за дорожньою обстановкою не тільки перед автомобілем, а й за ним. Є режим парковки, паркувальна розмітка, датчик руху, G-сенсор, а також вбудований мікрофон. Присутній Wi-Fi модуль, завдяки якому налаштування і перегляд відеофайлів можна робити на будь-якому iOS або Android пристрої через фірмовий додаток. Підтримує карти пам'яті microSD до 32 Гб 10 класу.
Даний рейтинг відеореєстраторів повинен допомогти визначитися з вибором нового девайса. У нашому інтернет-магазині Drossel великий вибір реєстраторів. Якщо залишилися питання або потрібна більш детальна консультація, рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за телефонами.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста