Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Рейтинг виробників повітряних фільтрів

18.10.2022
Функціонування автомобільного двигуна залежить від якості паливно-повітряної суміші. Очищення повітря для стабільної роботи двигуна здійснюється за допомогою повітряного фільтра, який потребує періодичної заміни. Цю запчастину випускають десятки фірм, але користуються попитом далеко не всі. Ґрунтуючись на думці фахівців, відгуках українських автовласників та незалежних тестах, було складено свіжий рейтинг надійних брендів повітряних фільтрів для авто.
 
 

ТОП-5 найкращих виробників повітряних фільтрів

 

1 місце. Повітряні фільтри Mann

 
Перший рядок нашого рейтингу по праву дістається німецькій компанії Mann, яка постачає на ринок високоякісні повітряні фільтри. Комплектуючі від бренду Манн демонструють найкращий результат у компонентах очищення повітря, підгонки під посадкове місце та рівню міцності.
 
Цей виробник випускає 4 тисячі найменувань фільтрів, що поставляються для конвеєрів BMW, Volkswagen, Komatsu, Audi та Ford. При виготовленні запчастин компанія використовує лише міцні та ретельно відібрані фільтруючі матеріали, міцні рамки. Mannfilter мають високий ступінь надійності, завдяки чому водій зможе рідше змінювати розхідники навіть при експлуатації авто по бездоріжжю.
 
 
Інші переваги повітряного фільтра від Mann:
  • гарантує 20% збільшення до пробігу;
  • є відмінним вибором для тих автомобілістів, які не люблять контролювати термін планової заміни розхідників;
  • забезпечують високу ефективність.
 

2 місце. Повітряні фільтри Mahle & Knecht

 
Рядком нижче розташовуються повітряні фільтри від компанії Mahle, що працює в парі з партнером корпорації – фірмою Knecht. Ключова перевага цих комплектуючих полягає в ідеальному балансі між ціною та якістю. Кожна нова модель фільтра проходить суворі перевірки на відповідність параметрам міцності та опору повітряному потоку. При необхідності запчастину комплектують додатковими елементами посилення, міцнішою рамкою, вивіреною до міліметра відповідно до оригіналів.
 
Серед особливостей повітряних фільтрів Мале та повітряних фільтрів Кнехт варто також виділити такі:
  • матеріали виготовлення високої якості – щільна синтетична або паперова шторка, механічно стійка пластикова рамка, полімерна або алюмінієва сітка;
  • пробіг одного фільтра може змінюватись від 14 до 16 тисяч кілометрів при їзді міськими дорогами;
  • країна-виробник – Німеччина.

3 місце. Повітряні фільтри Bosch

 
Третій вибір нашого рейтингу – німецькі повітряні фільтри Bosch. Ці розхідники можна підібрати для європейських, американських та японських машин. Фільтри повітряні Бош характеризуються високою продуктивністю та низьким опором повітряному потоку. Всі запчастини Bosch проходять перевірку на якість у лабораторіях виробника та пакуються у коробки із захисною голограмою.
 
 
Ключові переваги повітряного фільтра від бренду Бош:
  • простота заміни;
  • має високу міцність;
  • забезпечує рівномірне розташування гофр;
  • прослужить оптимальний термін.

4 місце. Повітряні фільтри Wix

 
Американські фільтри Wix відносяться до запчастин преміум-класу. Розробляють ці комплектуючі за інтегрованими інноваційними технологіями, використовуючи матеріали високої якості. Повітряні фільтри Вікс відповідають міжнародним стандартам якості, сертифіковані та захищені гарантією бренду.
 
 
Основні характеристики фільтра повітряного від Wix:
  • має максимально високий рівень фільтрації повітря (9 складок мембрани на дюйм);
  • допускається встановлення на машини, що працюють при високих навантаженнях та в умовах високої забрудненості повітря;
  • компанія є офіційним постачальником повітряних (а також: паливних, оливних та салонних) фільтрів для транспортних засобів марки Opel, Suzuki, Nissan, Toyota та Volkswagen.
 

5 місце. Повітряні фільтри Nipparts

 
П'яте місце рейтингу дістається японській компанії Nipparts. Повітряні фільтри цього бренду розраховані на азіатські та європейські машини, що експлуатуються у місті. Як і попередні моделі, фільтри Ніппартс відмінно справляються зі своїм завданням та мають високу якість виготовлення.
 
 
Серед інших особливостей повітряного фільтра від виробника Nipparts варто виділити такі:
  • збереження властивостей на 10-12 тис. км пробігу;
  • бюджетний варіант для зарубіжних автомобілів;
  • зі встановленням впорається навіть водій-початківець.
 

Як вибрати: поради профексперта

 
При виборі якісного повітряного фільтра рекомендуємо враховувати такі фактори:
  1. Тип фільтру. Є три типи фільтрів: кільцеві, панельні, циліндричні. Кільцеві фільтри є застарілими моделями, які встановлюють тільки на карбюраторний транспорт. Панельні фільтри – найбільш популярні, вони використовуються майже на всіх сучасних легкових автівках та випускаються у вигляді касети. Останні, циліндричні фільтри, розроблені спеціально для роботи на дизельних машинах.
  2. Ступінь очищення. Виділяють чотири основні ступені очищення: перший (найпростіший, бюджетний), другий (для позашляховиків), третій (для комерційного транспорту з великим вихлопом) та четвертий (фільтри нульового опору — коштують дорого, але мають високу ефективність).
  3. Мастило. Деякі фільтруючі елементи змащують по всій площі. Змащувальний матеріал слід наносити рівномірно, без напливів та пропусків. Інакше можуть виникнути збої в роботі паливної системи.


 

Висновок

 
Неякісні матеріали виготовлення можуть призвести до передчасного зношування комплектуючих, тому до вибору виробника необхідно підходити відповідально. Сподіваємось, що наша стаття допомогла вам визначитися з вибором кращого повітряного фільтра для своєї машини.

Також пропонуємо швидко підібрати повітряний фільтр та запчастини для ТО, клікнувши за цим посиланням:
Для купівлі автозапчастин ви завжди можете відвідати інтернет-магазин Drossel. У нас актуальні ціни, регулярне оновлення каталогу та професійна консультація менеджерів. Доставка товарів виконується швидко та по всій території України. Чекаємо на ваші відгуки!



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста