Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 кращих виробників гальмівних колодок

26.06.2020
Ні для кого не секрет, що ефективні гальма - запорука безпечної їзди на автомобілі, де велику роль відіграють якісні гальмівні колодки, завдяки яким гальмівний шлях авто буде мінімальним. Постійно зростаючий попит на гальмівні колодки став причиною великої кількості брендів, що випускають їх. Ми виділили ТОП-5 кращих виробників гальмівних колодок.
 

Наш рейтинг виглядає так:


1 місце - Zimmermann

Колодки даного бренду можна охарактеризувати так - відмінна німецька якість. Їх асортимент налічує більше 1000 позицій практично для будь-якого автомобіля. Ці колодки одні з найбільш надійних і зносостійких.
 


2 місце - Ferodo

Оптимальний вибір у співвідношенні ціна/якість. Відмінними рисами колодок даного бренду є: висока ефективність гальмування і мінімальний шум. Завдяки хорошій якості готової продукції, невеликій ціні і великому асортименту гальмівні колодки Ferodo дуже популярні серед українських автовласників.


3 місце - Bosch

Гальмівні колодки Bosch відносяться до середнього цінового сегменту. Мають досить гарну якість і невисоку ціну. Вони вигідно відрізняються від аналогів відмінними показниками ефективності гальмування в нагрітому стані. Тому вони більше підходять для водіїв з агресивним стилем їзди.
 


4 місце - Brembo

Згідно багатьом тестам, гальмівні колодки Brembo показують стабільно хороші результати в різних режимах роботи. Тому вони підходять як для спокійної манери їзди, так і для спортивної.
 

5 місце - Remsa

Незважаючи на свою відносно невисоку ціну, даний виробник пропонує гальмівні колодки хорошої якості і непоганий асортимент, який охоплює більшість автомобілів. Багато автолюбителів віддають перевагу цьому бренду через доступні ціни і хороші експлуатаційні характеристики колодок.
 

 
Цей рейтинг допоможе визначитися, які гальмівні колодки краще саме для вас. На нашому сайті Drossel.ua є зручний підбір запчастин на авто, а якщо залишилися питання, то обов'язково телефонуйте нам, допоможемо підібрати.

Перейти та швидко підібрати все необхідне для обслуговування гальмівної системи ви можете за наступним посиланням:
 



Читати інші статьи...

Відгуки

18:40:05 18.12.2023

Оцінка 5
У вас якийсь дивний рейтинг. Цікаво, що за "спеціаліст" його писав, що у п'ятірку кращих не увійшли гальмівні колодки від TRW?
Розкрити
Відповісти
Drossel

12:42:06 19.12.2023

Доброго дня, Сергію. Цей топ був складений на відгуках клієнтів
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста